生化危機 biohazard 8第三段預告

365 回覆
9 Like 21 Dislike
惡魔城?

有D似
巨乳八尺大人
但係其實喪屍只係t病毒嘅副產品 成個故事根本冇限死bow係喪屍 你話接受唔到有啲奇幻生物 咁你有冇諗過bow 係咪一定係人形先 其實狼人某程度上係好完美嘅bow㴝既 唔好接受唔到新野就係咁打稻草人啦
拿 下面已經有人話你老屎忽唔肯接受新事物啦
8代狼人如果係病毒整出黎算唔算奇幻生物?
點解接受到Tyrant ar, 青蛙ar, 水蛭ar, 6代恐龍都有
但係唔接受狼人
八尺樣
有咩問題
第四集都打蟲啦
生化危機由頭到尾都冇講過係喪屍game喎
你要屌嘅cv個wester都唔喪屍係超人啦
其實只要個故事背景cover到 好多野都可以係bow 始終呢隻係「生化」危機 唔係喪屍危機
應該出到bio 9班友都仲拗緊bio 7係唔係bio
2021喇
呢樣嘢由17年bio7講到口臭
唔鍾意咪唔好玩囉 又唔係逼你玩
1~3 4~6 7 都有佢嘅優點
第4集打寄生體唔係屍 你又拎第1集幾隻蟲仔嚟講
利申:0~7 cv都玩過晒 完全覺得冇問題
有智力就唔係叫喪屍,叫BOW
wesker係喪屍
睇完預告重玩第七集
果種恐怖感完全唔覺過時
相反re 2玩到後段停左都冇心機開返黎玩
re3買左一直都未開黎玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞