將軍澳討論區(16)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
發展商係小甜甜樓所以啲人唔鐘意
但聽師傅講金門起內籠質素同monterey差唔多
衰就衰在唔係玻璃幕牆將南最樣衰屋宛
有錢買對面海天晉最好
睇過樓覺得入面唔錯同埋兩房都係大約800中至800尾
海天晉貴好多喎
所以咪話有錢海天晉
海翩匯最新聽aa講好似賣左間3座中低層都890萬
800中應該得返閪則低層
咁貴 890萬 Parkside Savannah都應該買到兩房喎,如果肯吼下
其實parkside 唔錯r 9m應該買到
又近d鐵
不過唔係成日有盤出 要等下
安寧同頌明揀邊個好
安寧好似有地陷問題
樓齡大會唔會有問題
最近睇成交成左間3樓兩房875
好旬下
但接唔接受到咁低層見人見智
我覺得parkside最樣衰
藍塘傲就幾有特色
之前經過覺得Capri Monterey 帝景好靚,因為玻璃面多。覺得少玻璃多磚面冇咁靚。。。

睇多左又覺得少玻璃幾襟睇
見佢賣左成兩個月都仲未賣到假?
700頭e個地段有3房我覺得算唔錯
係舊左dd
而且佢3房個則好實用下(85%)
客飯廳分開 正正方方
爆左一間房佢
個飯廳更大
成日行將南
覺得最靚係天晉系列
唔係全玻璃幕牆
但個用色,牆身同玻璃coating好match好有質感
帝景灣信和樓
一入到去內園個設計真係唔識欣賞
相反藍塘傲外觀真係幾好

順便提醒返
蔚藍灣畔個發展商都係信和
睇吓個商場廁所就知 注定做唔到樓皇
絲打快走 幫你頂住
蔚藍硬好巴沖緊過嚟

口頭禪:康城無配套 將軍有南亞 調景多白卡
但出名漏水係死罪
內園幾靚
但成個佈局好有問題
一大堆向capri 面壁單位不見天日
個條巷仲要係open area
遲啲真係驚啲工人 南亞係個位聚集
果位ching應該忙緊睇股票 唔得閒理南亞打劫住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞