尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (6)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
條友應該係呀伯,字要整紅色又要放大又要粗體
corum豬都就嚟係呀伯,差唔多
聽黨話 跟黨走
M記無晒花生,呢度仲有好多
其實我真係好唔明 日日都有D ON9幫朱生護航
假設朱生真係無收錢 唔識師傅
朱生出個POST澄清你係唔撚關事返咪得囉
我地本身都係集中火力屌9二見師傅
你唔撚關事就咪撚阻住我地屌二見師傅
幾十歲人 做人處事成撚個細路

二見師傅一係就快D證明你係日本人 唔係我就一直推個POST推到收皮為止 阻止垃圾餐廳伏人 你我有責
最仆街係班所謂傳媒
之前收過錢賣廣告
報都唔敢報
巴打同我諗法一樣佢咁樣派打手只顯得佢身有屎
終於諗到點應啦
po頭啲points捉兩個出黎駁下?
屎水海膽可以推進社會,人類文明?
呀, 得呀, 食死晒D PR 咁人類就會進步, 唔洗再食/用D 低質垃圾

班pr同真心膠識玩人身攻擊同批評語氣已經係極限
咁多個po整合出黎嘅證據根本駁唔到
寫字健心 #175259
係Corum Chu本人無誤
MA Pscho 學人講irrational anger喎
最醜嘅人問人識唔識寫個醜字喎
隔住個mon都feel到你嬲爆爆肥油手打字整粗體整紅字
Fuck off you sucker

人形朱嘅憤怒肥油statement:

食緊飯呀
得 所以咪比我屌囉屌你老母
佢係你老襯黎架?
又有PR幫手推po..
今次應該係佢本人
不如幫cfu開個fb club, omakase 同interior design
哇屌點解咁樣衰既人都可以咁有自信做kol⋯自視甚高
係KOL (專家)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞