尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (6)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
好勁開到第6個post
開咗6個post都唔見「異見」師傅show passport
其實班人屌人放飛機咁耐,有無任何證據?定係見到個豬形KOL打段嘢就信到十足?
反而屌間野啲野食難食樣衰/衛生差有大把人證物證喎
不如班人想spin去放飛機前比少少證據大家睇?
好想睇朱生直播食海膽杯 食哂就信你鮮甜
豬生冷處理緊呀..你唔好逼佢啦
都係嘅
N1/2/3/4/5 阿樹 蘋果 等等都話二見師傅係日本人連登仔邊夠班質疑
直接搵日本領事請教關東LA北海道二見流可能公平啲
身為digital marketing專家
呢壇野炒粉炒到咁
以後仲點出黎撈好
屌你以為佢件衫寫住“鯇魚”
啲餐具顏色撞到好7,cheap出口貨定大陸嘢。
人形豬 Corum Chu 條冚家剷真係柒姑碌
同另一位巴打一樣
我就無喺度特別講阿朱生

但係佢講到自己做KOL專家
有原則有心得到可以開班授徒
仲要做過Poly lecturer
今次拆得掂 大可以當CV之一
相信大把人搵佢

ching你唔好講到朱生咁不堪先得㗎
撚狗咁撚
岩呀,呢單野都拆得掂直頭係PR之神

不過無可能有得拆
除非出黎跪地道歉再直播食十杯異見師傅D海膽杯啦
屈9香港人,捏造放飛機
無料扮4條覺得自己有能力培養到KOL,同時自己個樣似卡碧張
依家叫玩得大?歉都無道過個喎佢
一日唔出黎澄清想點
其實如果有證明cfu係日本人土生土長
咪拎出黎掌連登仔個咀
如果我係poly學生我會send信問下點搞個咁失敗嘅campaign都可以做lecturer
最好就一Q清袋啦,咁先係範本級教材
道歉咁廉價既事都唔做,仲衰過777
成單野太多斷正位,佢是但揀一飯都夠佢喺呢行消失
所以佢選擇冷處理

睇死香港人三分鐘熱度

當年caca條臭閪都比人開足幾十個po啦,6個就搵打手吠,叫人收手?你屈9香港人,邊有咁易甩身ar
哇!有邊間omakase會用淘寶碟咁癲
雖然開到6,但每個post都仲係有驚喜
之前omakase post 有間用日本城沙律兜已經俾人插到飛起

淘寶平嘢真係冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞