尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (6)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
If you want one more piece, I give you one more piece
咪就係飲食男女落廣告出膳稿
再睇返條片
人地都未食完(仲有湯同甜品 片中大約42:18)呀二見師傅咁快就講ありがとうございます
咁搞笑既 到底日本人二見師傅知唔知ありがとうございます係幾時先講架
收手啦 ,洗唔洗做撚到咁盡呀?
有咩咁大仇口?人地都係俾支麻佬利用咗嚟出個post叫啲人唔好放飛機啫,洗唔洗撚玩到咁撚大?
咁你有無諗下D人中伏比幾千蚊食垃圾個陣既心情呀屌你
錢你就識收足 瀨到舊屎就唔識搞 收皮啦
我支持呀 起碼拍返條片證明下師傅係咪日本人先啦
我本身就無屌朱生 一直都係屌緊間野有幾垃圾
但見到朱生打手開TURBO

個fd sd俾我
受人錢財幫人洗地
屌要咁樣開頭先肯回覆
有冇收錢幫人賣廣告?
就算冇 你老母唔撚用腦有限聚令鳩UP六人放飛機你就信?
信都算 係都要屌鳩香港人乜乜不配擁有?屌鳩香港人好撚爽?
食住個出水芝麻海膽杯一路屌鳩香港人一路打飛機自我感覺良好?
香港人同隻人形豬有咩咁大仇口要比你咁樣屌?
意思係佢已經知道果個係大陸佬嚟,但又未出post澄清返?
咁係咪應該考慮下主動少少解決個問題,
而唔係期待懶清高講完啲乜嘢「香港人唔值得擁有」後,
乜都唔做人哋會幾日就自己收口?
用得啲咁嘅口吻話完全香港人後,會俾人話返轉頭好出奇?
唔受得反彈嘅話,我會建議一開始就唔好用啲咁嘅口吻講嘢
識玩,引佢覆先講係異見
仲要自稱KOL開班教人,做開呢行唔知講野要小心?
你自己個KOL事業就係事業,香港人就係任屌唔嬲嘅term黎?
一開波比人放上連登,啲人仲未狙擊佢,佢仲串撚柒柒好開心咁覆cm唔del po架喎 依家又開始淆?
又唱歌又打拳又出文,都係想出名姐,依家連我呢啲完全唔撚識KOL嘅人都知你大名,要多謝連登仔啦
事件去到呢個地步各大媒體都繼續自我禁聲
睇黎背後嘅勢力好龐大牽連各種千絲萬縷嘅利益關係
香港deep state等睇火燒連環船
睇完Openrice d 食評。。。
諗緊個d俾好評嘅人平時係咪食開屎
おまかせ呢d咁正式嘅日本菜,
壽司上碟唔係跟白肉>紅肉上都算,
啲食材仲要亂溝
端出黎賣相連爭鮮都好過佢
如果我係個支那師傅,
見你地班on9水魚用日文講野又讚又成,
一定笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞