尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (6)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
真係好撚on9
香港人唔可以踩番香港人?咁飯民又唔屌得?lunch哥又唔屌得?你而家唔撚係欺凌緊另一個香港人?用下你條西腦諗下啦onl79
我屌你老母死支那狗
我屌,笑死我啦
你係咪咁撚玻璃心?

人地講一句=欺凌全部香港人?
你地又整人meme又起人底,你唔係唔撚識分個程度嘅分別下話??
而家餐廳人數上限係咪50%?
sls
有病唔該去睇醫生
個千年膠袋都一鳩放上去
基本衞生常識都冇
你地真係好癲可唔可以繼續搵仲有d咩淘寶搵返黎,會唔會其實人形Chu同cfu老婆都係淘返黎
罪有應得
判葉繼歡坐監又係咪欺凌?
可以嘅話 你呀 corum chu呀
都好應該坐監
暫時知道屎膽都係淘

只係要推死二見cfu
加恥笑KOL
KOL 其實自己親自出嚟認錯就搞掂,不過佢選擇咗其他嘅道路
又有個新人寫字健心入咗嚟
睇嚟又可以開多幾個 post 了
我牙刷刷關你閪事咩
我想問我唔食呢間垃圾,唔俾錢個扮日本人既支那人賺錢,又點樣拉低人類智商

佢係好食你咪寫篇食評上來囉,依家我食過中撚左伏屌下都唔比? 我屌你老母你係聖人? 佢昆人你又唔屌?

仲有,我對社會有無貢獻與你無關亦無須同你交代。
我反而希望你又最好真係推進到社會同文明進步wor

而你呢d 紅色大字傻閪亦唔見得有咩邏輯可言
一邊話人irrational, 你又有幾理性,提出左咩論點呀
而家我屌個老千,你屌我屌佢,其實你咪做緊同我一樣係度屌緊人

最後我亦都唔明你係邊度睇到我覺得自己係網絡英雄啦

我希望現實中你係一個正常既人,有事真係唔好收收埋埋,同身邊人同社畜同醫生傾下啦唔洗上來搏屌扮聖人搵人傾計架wor

如果係pr on9仔就快撚d 死啦屌你老母
香港真係好多痴線佬

希望佢早日康復
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞