尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (6)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
牙豬真係好多friend子
支持
淘寶大將お任せ
一定係啦,同連登個個日本職人錶同一個地方買

jm9
咁啱YouTube見到一個日本廚師發板師傅嘅一日工作行程,唔知我哋香港嘅二見師傅有冇咁忙呢

https://youtu.be/3wAQxJeyyXo
食腸粉
食べてみてわかろう
push
放題咩價錢咩質素預咗
貴價壽司舖完全食師傅刀功 材料新鮮
好d嘅食氣氛 師傅會介紹下呢舊咩嚟 建議點食等等
食得貴嘢一定係司師傅有信任先食
基本做飲食過得自己過得人 整撚完你都食唔落冇可能俾個客食
人地耳機撚金耳 我木口都唔知點揀嚟食
跟YouTuber食又好似好on9
都backup左
巴打好波

都係果句 唔係笑淘寶d野cheap
但二見師傅你做得おまかせ真係比返d誠意啦
收費又唔係特別平 2千蚊一位夠去5星級酒店食一餐啦
咁撚樣既野真係對唔住成個做おまかせ/日本料理既行業
異見師傅習慣一星期入一次貨
爭取時間做多幾轉 整多幾杯海膽你地嘆
係香港食omakase就係on99..
點解我youtube 又係recommend 呢段
有冇巴打留意下
上面張相上水漁匠,有隻大招財貓
有冇響鮨那見又出現番?
可能因為大家前幾個post睇咗個神檯級omakase伯伯,個algorithm 咁啱都放呢條片出嚟
PR:二見師傅個張真跡黎架
睇完都未平伏到見過臭海膽既心情
Daiso 都冇呢d咁核突
又唔好咁講 我點都相信有d餐廳都係有心做 都會比返合適既野你而家咁既時勢 無得去日本 豪一次食下おまかせ好正常姐

只係今次比人發現二見師傅咁撚無良姐
如果有人見到覺得仲係覺得無問題 呢間野食好食好正宗 咁我無野好講
嘩屌,晚市收人成二千蚊位但d食物係放係隻三蚊既淘寶碟上面

腸粉燒賣
所以我地一定要一直推post支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞