尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (6)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
係因為喊臉個D真係寫得好仔細裝修 阿姐服務 食物質素 到二見師傅塊毛巾 樣樣都有
比咁既價錢居然得到既咁既野 好難唔記得
相反正評個D就淨係識講好味 好新鮮
一向都係架啦
所以一大堆食評但居然冇乜喊既先真係厲害
我指既係幾百個食評都最多得個幾個喊嗰d....
通常望埋comment可以忽略埋咁滯
我極度懷疑可以比錢del負評喊樣

蘋果記者繼續已讀不回
好想知道個異見人士同人形豬專家
仆咗街未
定係等件事淡化再繼續搵食
咁睇似係間舖搵個kol作勢宣傳
刪應該冇
但唔比登肯定有

所以完全零負評又係假...
2個都未仆街,之前不斷有人入嚟想帶風向

依家就冷處理,亦都冇記者去跟進

得連登仔繼續
東張閪望 、蘋果、網媒
又係睇連登post當新聞咁報
又係提都無提
講真有去日本旅行既 如果有細心留意下人地既裝修同擺設風格 真係好易容識分係香港邊間係真正日本人開 邊間係非日本人開
(咁當然都有D香港開既都做到好足啦 但一睇呢間鮨見就知有幾流料)
一日冇記者去查我一日都會推嫁
推埋比日本人知又點話
真係好日本呀
東張西望一定唔會報㗎啦,指控大陸人扮日本人喎,容乜易國安法拉撚埋,煽動仇恨國家
SAME
話時話 ASHLEY ROAD 真係好多好奇怪既餐廳
可以推上日本新聞就最好

話有日本人喺香港開餐廳俾啲咁嘅人食,叫啲日本人唔好黎香港呃飯食啊
麻煩加返遠征美國LA10年工作經驗
見啲pr帶風向帶到越燒越勁
依家冷處理都阻唔到大家繼續追擊團火
堆到佢仆街為止
仲有人地係日本大學畢業架
拉麵鋪難分d,花樣太多
不過omakase喎.....
之前話有30年日本開餐廳經驗又10年美國 跟住又來香港10幾年,當開餐廳之前做咗一年學徒同埋讀埋大學

師傅最少都90歲
(1)日文語感
北海道から来たのお米(來自北海道的米),文法無錯,語感好怪。

應該文法都錯?應該無の?
幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞