尖沙咀鮨見omakase支那人扮日本師傅 (6)

1001 回覆
131 Like 6 Dislike
如果係 咁之前做過失實報道嘅媒體係咪應該有責任求證澄清返? 以訪問或報導幫助散播虛假信息誘導消費者 此風不可長wo
又有PR幫手推post
一個PR推, 就十幾個連登仔招呼你
又令個post持續人手置頂
所以你話佢地唔係PR夾定都唔信啦
一個隱晦唔講
成日講幾句唔岩文化同文法(做服務業唔用謙讓語?)既日文扮哂野
你話唔係做HINTS扮撚哂野咩
D打手就冇證據就話證實異見CFU日本人
拎證明出黎啦?
講日文就日本人, 講英文就英國人?
拎埋PASSPORT拎埋日本生活照出黎都當你入藉扮哂野
屌佢老母真係自己弱智當人弱智呀?
仲要有條傻鳩當人地包米聲稱係北海道米?
佢就當左人地CFU係北海道黎
屌老母個證實係點撚樣證實呢?
呢條片未睇過
黑指甲
琴日無追post
原來有淘寶物資新野爆

好多知心友
只可以過騙途手法層出不窮,亦只係社會假資訊的縮影,而我地就係依個時代

與網站賣假貨無異,一班人吹捧到間鋪,等多人買,跟住走人開第2間

你pr 做野無問題,最睇唔過眼仲要用「香港人不配xx」經歷佐舊年,見到依幾隻字簡本就係傷口上灑鹽
好痴線,搞到好似個廚師犯咗反人類罪咁
呃人,之後搵打手屈9香港人放飛機喎
浪費時喺啲咁嘅人身上值得咩
啖氣點啃得落?起碼人形豬要收皮先la下嘩?
救命CLS
拍賣行都未必有咁pro
支那就係咩都假
fuckbook 好多pr 狗
起埋佢地底啦
仲死雞撐飯蓋
咁你肯定遲早俾人激死
“日本”omakase 師傅去到日本竟然係食黑門市場既壽司?刺探敵情呀?係都去食其他omakase 啦(cut d 唔cut d, 隻蝦下面仲見到有碟壽司)
能屌一單是一單
垃圾kol,半個都嫌多
又loop返消費港人情感而作出黎嘅marketing故仔
咁又真喺幾垃圾
笑撚死
冇佢拋𥖁都唔會揾...黑門差唔多一個街市咁大者唔難揾
仲有咁既創業年份就易揾好多

初頭都諗緊會唔會京都錦市場
繼續搵豬朋狗友出嚟loop返個飛機故就知corum豬絕非善類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞