(Netflix) Bling Empire

372 回覆
72 Like 4 Dislike
但我覺得佢個波好真下喎 唔係好硬嗰啲
最真 但最醜
唔係下fa...個形一睇就知假,真波唔係咁樣圓法
我都覺 佢係Kevin個Birthday party泳池隔壁仆街 我仲膽心佢個波有冇爆
隔離
打錯字 自膠
我都係
直接撻落去個下我驚一驚
冇嘢托住都咁挺咁遠圓一定唔會係真波
Selling sunset d 樓真係好夢幻好正
睇Dr chiu氣質都知係屋企傳統有錢
chiu拼音係香港人機會本身都大
仲要溫文爾雅 知書達禮
係香港傳統上流階層嘅氣質
如果姓陳 紡織業最出名就係陳瑞球
長江製衣

但唔係做牛仔
旗下YGM係做牛仔 但唔算GOD FATHER
我諗佢哋無仔細聽cherie講嘢

God father of textile 係真
denim 嘅話茂豐先係 老細姓劉

無料google啲資料整合完

陳瑞球係有家族基金

ig 睇完cherie典型美國大 佢去香港可能都係旅行經過下 無咩關係
屌 fortinet老細 cls.....
睇緊第二集
覺得anna係一個對人真心嘅朋友
佢對名牌呢d「小」錢真係唔在乎,送俾佢地係真係當佢地朋友
Jessey真係好抵死
生兩件都唔結婚 最尾比人求婚 笑左
佢個樣好似受群眾壓力先say yes咁
其實睇個時 覺得佢好似唔想結咁
我以為佢會講 你好好 你搵過第二個
個feel有d似
高以翔真係好正
可惜無啦啦就去左
識過啲北京都叫有啲家底人脈嘅
二三十歲左右
佢哋都好信呢啲
我諗佢呢方面冇咩所謂,心諗你咪講囉
但佢同Andrew條線都睇到人火起
怨偶
個Andrew都好野丫,夠膽成日咁爆個米飯班主
佢地條線好假
仲戲劇性過啲電視劇
物質滿足
但心靈唔滿足
所以要聽埋呢啲嘢
等於鬼佬鬼婆信耶穌又會去睇下塔羅牌搵靈媒咁
Kim好可憐,講到好似屋企好好,好恩愛
但佢老母有一集都潤鳩個後父
話佢搵五個女仔按摩

同樣Christine 都係,佢同佢老公應該都好耐冇搞嘢
Dr Chiu 應該係出邊食埋食埋唔小女
唔係Christine點解死都唔肯生
同個仔講咩somewhere just me and you冇提過個老公
關淑儀真係好吋, 成日著低胸衫上鏡, 佢個老公 Dr. Chiu 好似無勿反應咁, 不過唸心一層, 佢老公做美容儀器生意, 就係想個老婆高調埋d有錢人堆.

佢先係最7果個,又MK, 又樣衰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞