(Netflix) Bling Empire

372 回覆
72 Like 4 Dislike
Reddit都好多真實client讚Dr. Chiu
話佢真人都係polite and friendly
但佢作為整容醫生老婆
個樣可以再整好d
特別佢個鴨嘴

但多得佢個老婆咁出位
先有咁多名人去佢老公間診所到
點睇都似包養
條仔發完火 諗下無錢使又去say下sorry咁
Andrew 感覺似騎牛搵馬
Kelly 都有錢
但仲想搵個再好d咁
身家差好遠wo 點唔係包養
Dr. Chiu 係香港人 2歲過美國長大
佢老婆本身做PR 好叻 之後識咗佢老公再開診所
還嘢呢個手段真係冒犯喎....
畀我都覺得被人諗到咁重心計
都好尷尬
點解呢套野Netflix trending第一?
賣點係咩?
睇左一陣trailer都唔想睇
佢自己係話朋友
但點睇都係佢條仔啦

但好搞笑一開頭又話咩因為次次去hotel 而識到個職員
但又搞哂diamond birthday party
又叫哂friend 黎
Dior shopping你睇阿法國仔都唔客氣
係咁揀
條友個樣仲膠膠地咁
diu我自己買幾本sketchbook畫都得啦

肯定搵人起哂底
然後講中左一件事 就慢慢亂噏吹水
Christine真係八婆中嘅八婆
去到最後仲要扮關心問飛機杯嘅嘢
見cherie想求婚,好明顯就係想睇戲

Anna真係care人,但又有氣勢
現時Kevin亦擁有自己的公司Taejin Entertainment LLC,據外媒The Tab估計身家高達1900萬美元(約1.47億港元),相比起女企業家Kelly Mi Li估算的500萬美元身家更為富有,可見Kevin其實一樣富有,只是在節目中表現貼地。

Kelly無想像中咁有錢

睇佢ig仲同李施嬅係fd嚟
條友上過俄羅斯series 堅靈媒嚟
tyler henry係堅嘢嚟
通靈之戰???
想問下第幾季
想搵黎睇下
我淨係睇過朱莉女王個季
5M美金...香港地兩三層樓揸手收租嗰啲都唔止...

人地好維護老公尊嚴㗎!

係呀
所以我覺得唔算包養
佢咁靚仔 係LA搵個仲有錢都得
我指Andrew 冇咁有錢途啫
不過施華覓腸係mi li 啲frd 笑咗
係咪只係hi bye frd 咋 social 黐下人影相啫

但唔知kelly 係咪用前夫畀佢啲私己嚟做生意
講落都唔係白手興家
Christine 真係閪女人嚟
想睇時裝未必睇呢班妖怪
咁有啲人鍾意睇有錢人無病呻吟
我睇都係為咗Kevin BB
因為weekend唔想用腦 睇吓八婆嘢當comedy
asian嘅kuwtk
呢套野好似集齊哂亞洲有錢人咁
台灣 中國 香港 新加坡 日本 越南 韓國都有
終於明點解有人話有錢都買唔到品味
佢地d衫真係好難明
明白
姐係完全唔啱我睇
本身睇到第二集見到Anna 露奶唔開胃 但啲衫真係好靚 haute couture 勁正就忍唔住一日睇哂成套
真係登啲男人辛苦尤其係Dr Chiu 咁都忍到啲女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞