(Netflix) Bling Empire

372 回覆
72 Like 4 Dislike
好心佢 啲魚尾紋飛撚晒出嚟
係咪幫佢老公拆招牌
那麼醜的妞
法國佬同Anna嘅關係都撲朔迷離
我睇其他網頁 話係法國男朋友既
但係我明明記得佢話自己係朋友
佢同cherie 食飯個時, 我嚇撚親
心諗 整左容都咁l 樣
望住Anna覺得好熟面口
好似望住二十年後嘅香里奈咁
嗰個joker咀
好想知呢排開口埋口強調自己Asians 身份嘅aliens
喺武肺爆發之後仲點樣自處
Social status有無低咗
定係本身LA 同Cali都好Asian dominant 所以無咩影響

個宋代遺室一定無咗好多生意先喇
佢老婆係咪仲可以咁撩事鬥非
睇完最鍾意Anna同Cherie
Anna有錢得嚟又有教養 Cherie就成個人都好溫柔
Christine真係最on9 滿洲貴族拎出嚟show off都仲近近地
宋朝咁撚遠仲拎出嚟講
我屌
一講就覺得好似
Andrew真係好撚靚仔 想俾佢打
我覺得好似台灣個makiyo
講野啲表情似到我覺得點到有啲親戚關係
我勁希望佢係bi
我唔明點解第二集要露lin
救命 想睇Kevin 條J 同patpat 多啲
佢現實中係做咩生意 點白手興家?
照計佢前夫啲遺產應該被美國充公冇哂?
集集望到佢對眼出紅根
有米飯班主都發脾氣都黐線嘅
cherie 老公後生有啲似signal wong
好明顯畀Kane fake 啦
正常都唔會還返啲嘢畀人
幾千蚊美金對有錢人嚟講唔係咩錢嚟
好似我地請朋友食個飯咁隨便㗎咋
咁先有真實感 個個中國女人都Lucy Liu 咁嘅款
啱啱睇咗兩集,Christine老公都幾好
老婆咁難頂都頂到
就係我哋都睇得出
佢日日同有錢人玩點會睇唔出呀
Kevin 特登過去還都係想再打好關係啫
佢有啲似高以翔
嚇左一嚇
呢個痴漢又係痴痴地 由頭到尾都係佢一廂情願
莫講個Kelly除咗對包養嘅小鮮肉死心塌地之外都無個人特點都唔知鐘意佢咩

睇到第二集 Christine老公明明中國人
但屋企要特登請個黑人教baby G講普通話

雖然外國人都可以講好流利普通話 但佢地居然唔搵返中國人教
同埋成個畫面睇上去好奇怪
走左去睇佢哋IG
Kelly係呢套嘢製片
Andrew係演員加好似有做開production
似係同行識落好啱傾個種
睇睇下就唔似包養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞