(Netflix) Bling Empire

372 回覆
72 Like 4 Dislike
除咗Anna係正路少少
其他都pk嚟

條台灣婆就擺明係曬命
佢自己老公都頂佢唔順

Kane根本有棍八婆
Kevin用下面諗野
Jaime只可以話係個離地後生女
Kim就算數啦,專心做DJ啦咪害人

除咗Jaime個樣自然啲,Kevin天生順眼
其他個個都整得勁過黃夏蕙
無諗過有錢人會搞到自己個樣咁
性格果d唔講啦,幾乎個個都有位可以屌,無從屌起

但想講Jaime著衫化妝都核突到痴晒線...可能我呢d窮撚唔識欣賞
呢套d人真係好有錢
比起非洲果套班黑人只係中產(叫咩非洲紅人匯)
想問好睇位係邊?
更有錢大有人在,全部人加埋啲老竇 連Elon papa一成身家都冇
啱啱先睇到尾二個集
我覺得Kane先係八婆中嘅八婆
Cheire同Klevin單野都係佢做搞手
仲覺得自己冇錯(Klevin單野)
頸狗
同埋,得Anna性格最正常
可能因為年紀大,都慣晒喺上流圈點deal with班八婆
佢有佢享受佢有錢人嘅生活,唔撚理啲八婆

其他冇個正常
每個人都有人格障礙
撈埋一齊 = hot mess
唔算,你可以search下佢哋net worth
得Anna同Mimi老公先係billionaire
最有錢應該係Jaime老豆
屌,第二季佢又係咁,勁撚仆街,明明係人哋嘅事聽完或者背住人講咪算囉,又要硬係講到自己調戲好唔順啦特登要走去同人對質,都on撚99
勁憎佢
都係藉口比自己去合理地搞事
八婆過班八婆
真係有錢都唔得閒喺度拍節目數臭自己家族

Christine老公整容醫生搵得幾多有得計,台灣人有錢極亞洲黎講都都唔及新加坡香港嗰堆,莫講話美國,自己成日晒命駁出位連老公不孕都拎出嚟講CLS

成堆夾硬放名牌上身就以為好型
Jaime自稱愛fashion都好麻麻,可能個樣問題
成班都小學雞,無嘢做就講是非

Netflix好多有劇本嘅真人show
佢老豆其實係邊位 做咩㗎
Kane真係好八婆 好想打柒佢
Jamie kane都係鬼佬眼中’典型’亞洲人樣
隻眼好鬼細真係好撚樣衰
宜家第三季Kane都繼續係咁仆街雖然之前麻麻Christine,但今次真係完完全全覺得佢俾Kane玩死⋯Kane真係好撚八婆
我都開始睇緊睇完再討論
覺得Christine對朋友好好 睇佢比Kevin既建議都好中肯 唔會煽風點火 其他人有啲逢場作戲既感覺
Kelvin翻撻係咩料
好大怨氣 長文屌7 但佢份人真係閪 同個樣一樣
成日都唔明佢啲髮型 同 所謂既fashion sense
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞