(Netflix) Bling Empire

372 回覆
72 Like 4 Dislike
真心唔明 cherie 唔講有咩問題
kane 勁煩 係都話佢唔講係佢問題
anna 勁有教養 係咁話 你自己都有family issue 點解要周圍同人講
佢地成班ig 都unfollow cherie
得番anna 有follow
啱啱睇cherie ig 見到佢真係同咗jessy結婚都真係幾仆街

真係退出
我估佢係冇面再拍落去先退出
佢話比人霸凌
仔女都生左一對
係人地背後閒言閒語
end 得勁無厘頭
第一季 end 係kelly 走去搵番drew
呢季 end 係drew 無啦啦走番黎
end 到以為仲有下一集
膠面怪越睇越頂唔順個樣
鍾意睇王菀之同anna
開頭覺得王苑之好樣衰去到第二季發現佢最正常 個樣順眼咗

得Anna有繼續做朋友!
全部都係膠面怪,你講邊個
最鍾意佢
潮流唔識欣賞,但佢著得好睇
有人講on9嘢佢會反白眼

約會嗰度edit到佢係咁講嘢好搞笑
一定係christine成隻猿人咁
我以為佢真係唔俾機會adam講嘢btw adam幾正
anna 好中意佢個女
係喎 其實我覺得佢似自己作出黎話anna 要對付佢
跟住又係到話kane 做乜周圍同人講喎
我都覺 雖然我都覺得係需要保護證人 但佢咁樣講都真係幾明顯
跟住佢同kane講係一個雜誌既editor 講
而kane 話anna 唔識個editor 架喎
christine 係咪暗示係王苑之
佢台灣妹嚟講算係樣衰同格衰
好多人話Anna對佢好衰講嘢好mean
但Christine 成日假仁假義 滿口仁義道德嘅人先係最乞我憎
1. 做慈善有咩咁巴閉,有錢佬用嚟逃稅嘅工具。佢本身極度物質主義,做嘅嘢只係為面子為咗”look good”, 去拍賣舊車佢都識講自己個袋仲貴過架車。Anna 話佢扮嘢扮altruistic係無錯㗎喎,仲扮咩money doesn’t impress me

2. 延伸上一點,佢開個party比個仔揀寵物。呢樣嘢都好反映佢人格係點。

3. 每次有機會就喺Anna背後講佢壞話笑佢老,喺Anna面前就獻殷勤!雙面人!嘔心!

4. 上一季先喺度講自己屋企係好普通,又話同屋企人唔熟,好少聯絡。今季就喊苦喊忽掛住老母,仲要無眼淚嘅仲話自己其實屋企好有錢,佢係born into money… 有人話佢台灣同美國讀書都係啲普通學校。佢係好有錢,但完全唔同level

諗到再講,好憎條八婆
根本無中生有
Anna要殺死佢洗乜周圍放風
打個電話就收佢皮啦

想人格謀殺佢
佢未整容前都算幾靚
唔覺,只可以話順眼好多

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞