(Netflix) Bling Empire

372 回覆
72 Like 4 Dislike
Kevin點解唔會尷尬
Kane送錶
Christine請佢去巴黎
印象中Anna之前好似送衫
如果係我 我會覺自己好柒成日要靠人
好似係劇組安排佢入去識呢班人 佢嘅工作就係去攞著數
佢去巴黎個lounge攞哂啲小食走
佢角色定位就係個窮撚 見到有錢人既世界就成日大驚小怪既on9仔
但其實我覺得太刻意 因為佢根本唔算真係一個窮撚 佢自己身價都好似有幾百萬美金以上 老豆又開車房/賣車
當然對比起入面啲有錢人黎講九牛一毛 但點計都唔會係咁既窮酸樣 中產以上有餘啦 幾多人帶舊錢移民都未必有佢咁多
其實呢班人係咪完 之後轉陣去nyc?
最尾個集好bbq
我覺得係
覺得nyc 會冇咁好睇
就咁睇trailer 啲人已經冇興趣
LA呢班係睇個介紹見到christine講佢老公係宋朝直系後代咁搞笑已經禁左入去睇
咁就完咗唔捨得
但對比班mega rich嘅人
kelvin 真係一個窮撚
雖然3季都係八婆大戰
但有錢人bitch fight真係好好睇
好難咁比嘅
佢老竇有錢但佢係領養仔嚟
做唔成model但已經三十到尾
唔通仲打開隻手問父母拎錢用咩
而且其他有錢嘅人幾百萬當碎銀啦
Christine同kevin去paris到好加分
佢好似真係當佢細佬帶佢去玩咁
kevin另外果堆drama friends 好心唔好再同佢地咁friend啦cls
今季好睇過之前兩季好多 因為夠多drama 角色之間有tension 無之前咁虛偽
仲有Christine老公好好
黎緊第四季有Debora Hung
Follow左佢ig好多年
覺得kevin個ex其實都係想博上鏡,上netflix
明明得嗰幾個shots都要係ig bio tag 曬netflix
呢集出場嗰陣成個feel好造作
https://www.instagram.com/reel/Ci0j2eGBZVW/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/reel/CkSUWb0A0UX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

李詩韻同Kelly原來識嘅
仲寫住閨密
下面有個cm好笑 when tvb meets bling empire
好驚訝
好好奇佢地點識
唔知
鳩估:大家都溝啲講英文嘅有錢支那人?
仲要jamie 話long time no see 佢兩個本身咁frd 都無乜可能long time no see
好搞笑有錢人周街flirt 人
KELLy 有左bb
美國影音串流平台Netflix實境節目《璀璨帝國》(Bling Empire)的「比華利山女王」安娜Anna Shay在6月5日逝世,終年62歲。

安娜的家人在發給傳媒的聲明中稱:「(我們)很傷心地宣布,一名慈愛的母親、祖母、魅力四射的明星及我們最耀眼的陽光,安娜Anna Shay因中風去世,享年62歲。」

估唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞