(Netflix) Bling Empire

372 回覆
72 Like 4 Dislike
而家又濃妝整容真係好似猿人
車力巨人
全部都虛偽到仆街
同埋唔知點解覺得kim同kevin係有扑嘢
Anna 都六十歲婚都結完又離幾次
見人做人二奶對Anna 嚟講都小風浪
Cherie 係賤格但Jessey都係個仆街
天生一對天做地設希望佢哋唔好放過對方出去害人
Jessey 仲要拖咁耐
Cherie 求完婚又咁耐先結
今集反而最憎Dorothy
八婆又難相處 雖然成班都係八婆
我反而覺得 dorothy 係正正show 到kane 好八婆喎
一開頭又話dorothy 個朋友block 左自己
之後又話 其他係我block 人地
Anna 老狐狸都吹奏
So, are Kim Lee and Kevin Kreider still dating?

In short? They're not. In fact, they're miles away. "I'm in New York now, and Kim's in Los Angeles," Kreider said.
做自己好過真小人偽君子
睇完兩季我嘅感覺都係成班人想討好Anna癡埋佢度
Anna最有錢同connections
They’ve never dated喎
咩料

放完飛機然後做lie director test 都仲追個整容怪?
Detector*
兩條友一定有屌過
屌過嘅body language會唔一樣
連錫面都尷尷尬尬
明明Cherie單野最開頭係Jamie周街同人講先
Anna當Jamie係好人
Yasmine最正 勁仁

佢成日都狀況外從來都無參與佢哋D drama喎
我真心信佢以為cherie唔知jesse出面有另一頭家所以走去問kane
Kane先係周街唱嘅賤人

佢有D似後生版Anna,屋企太有錢體會唔到人間疾苦嗰隻
成班都癲+整容,佢算係清泉(雖然唔靚
而且佢細個騎馬係勁到可以參加奧運,不過佢阿媽唔比,佢就開始玩時裝

覺得其他人唔係真係咁有錢
Kane間屋勁細
明明Jamie都有當住大家講Cherie單野
Kane個時都在場
如果Jamie係唔想gossip人 佢就會好似kelly咁講 叫大家唔好再討論呢件事啦
Jamie都唔係咩好人
我都最鍾意佢
Jamie成個紙板人咁都有人話佢著衫靚個樣又乸埋一舊咁
kevin 其實幾高
好痴線上季追kelly 同kim嘈 今季reboot左去追kim
冇野發生過咁
仲係樣衰 特別對眼
完全係我心聲
見到佢喺anna啲ig post留言就覺得好嘔心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞