【純動畫黨入】進擊的巨人Final session (1)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
23 Like 14 Dislike
個頭真係頂唔順
睇射出嚟嗰嗰手法,應該溝埋kenny 嗰種
雖然對比完的確有落差 但我第一次睇個陣 見到立體機動裝置出場真係嗌咗出嚟 因為劇情真係100分 其實Mappa都唔係好差 只係Wit做得太好 情況就好似一拳既 第一同第二季

不過巨人既話 我會寧願等多幾年都唔想粗製濫造
艾撚違反國際法
係人變身途中就打
我覺得未必 戰槌成隻水晶蛋咁包住左應該冇咁易食掛 如果可以就咁吞未代表Annie可能已經俾Eren或者Armin食左?

見仲係啱啱畫島人,比多個機會佢地
下集要畫靚啲
好地獄 其實佢地都係經歷返艾倫經歷過嘅嘢
艾倫勁撚到呢夠果斷趁佢變緊身打柒佢
之後又夠冷靜分析到真身係邊
唔知艾倫仲有無機會著裝打立體機動戰
唔記得可公開情報定邊到講 未必岩
本身得鎧甲巨人(戰鎚女巨人?)有硬化能力
後尾有人囉左鎧甲巨人既脊髓液打落去其他巨人到 就有硬化能力
eren咬爆果罐就係硬化藥
的確Mappa一定係無WIT做得咁好
但無限放負真係好影響人
艾撚真係大個咗好多 由看海個下已經成熟咗好多
「我地殺哂對岸的敵人 我地係咪就會有自由」
召喚我?

冇事 安全食用
有劇透我會4重
唔係你cap出嚟都估唔到分別咁大
佢今集咪講咗用自己同某啲艾人嘅命嚟換全世界對帕島嘅敵視
先唔理係咪真係冇人再憎艾人先,但至少可以轉移返仇恨落帕島艾人
其實呢d位都畫得幾好
佢好型,Mappa再畫好啲更好,圓臉氣勢唔夠
BTW今次冇讚到KAJI,今集嘅聲比起上集多咗打仗嗰陣嘅決心同戰意有少少以前艾倫打交嘅聲線,但係冷靜好多
瘦咗?
呢個yt好高質 整理得好好 layout又靚match巨人style
似違反動漫打鬥法多啲
平時套套都等兩邊變曬身先開拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞