【純動畫黨入】進擊的巨人Final session (1)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
23 Like 14 Dislike
斬咗從頸唔係即死咩
唔講佢京阿尼嗰樣嘢先

你同佢傾吓叫佢唔好郁啲就鬧其他人用屎眼睇嘢/食開屎 得唔得
好多時有啲人只係表達自己接受到今集/覺得唔差
佢就一句車埋去話人用屎眼睇嘢/食開屎

真係冇必要講依啲嘢,已經有好多巴打不滿
本身好地地,佢咁樣撩交嗌對大家都冇好處

唔該哂
仲有比人以為係工人 比人瘋狂打臉 比人蚊lan線
我覺得佢慘d
嗰邊太多痴線佬
大把漫畫黨鍾意
頂 viutv死ser?一直話請連接更好網絡 但係明明正常上到網
#455 係咪唔小心劇透咗
咁咪斷章取意咗囉
睇返佢講既野 唔係話mappa放火冇問題 係話京阿尼係業界既質素比mappa高 更有貢獻
以功利主義黎講 如果歷史上死呢36個人係一定既話 寧願揀mappa都唔想京阿尼

不過我有屌佢用mappa黎換京阿尼再加兩個icon好易令人誤會
但私底下傾完 我覺得只係功利主義同情感主義既分別

利申 個人唔同意佢嗰套 但明佢諗緊咩
調查兵團
比你估到就唔係叫諫山創啦
用佢自己個硬質化拳頭打爆佢得唔得?
我動畫黨黎 全部係今集資訊
我諗無咁快死既 其他巨人黎到會唔會救到
無理由鋪咁耐一下就死
都特登轉左po仲講哩啲做乜
呢個我都同佢講咗
的確佢你開波台講野係郁d就鬧人用屎眼睇野 帶呢套過黎動漫台大家未必接受
佢話上得連登都係老母黎老母去
咁我有表達過覺得屎眼>老母呢個concept
唔講依樣嘢啦,價值觀唔同嘈落去都冇意思

你叫佢唔好吓吓咁搶口,吓吓都開口夾著脷先啦
次次都係佢無啦啦屌人先,依樣嘢真係唔好
同佢傾吓依樣嘢唔該哂
真係用功利主義擺落去無辜既人命係好極端 唔同火車難題 火車難題係設定5個人係罪犯
一個一刀片落去 一個要用兩把刀斬開佢 仲要個方向係從後斬 斬嗰時一定會減咗少少速先 到時艾倫都分分鐘俾人食咗
你估下, 之後會講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞