【純動畫黨入】進擊的巨人Final session (1)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
23 Like 14 Dislike
算啦,過咗去唔好討論啦
過去了,可能尋晚個個戰鬥格
你幾時再唔live
討論MAPPA 罵戰 屌MAPPA去格離post啦唔該。。。。呢個post唔係純討論劇情咩
個戰士長話搵左成個陸軍營同成堆海軍黎 會唔會阿爾敏一野炸死果班仆街
仲未嘈完純動畫黨post就唔好再嘈啦
根本就係兩邊都越講越嬲 就越講越過份
火遮眼邊個冇姐

不過我唔中意圍爐取暖 冇意思 仲要分哂post都走入去mon post

Anyway 我返過去嗰邊先
好得意!!我有睇骨頭新出嘅滑板,都幾正
Lan線
唔覺
我覺得eren目標明確喎 殺willy 殺hitler 殺戰槌
其他平民比debris殺只係Collateral damage
佢仲要係比人開左戰要被人屠島先還手
嘈完㗎啦,而家都傾緊劇情
變身嗰下已經炸到佢哋仆街
你咁講萊納有哂計劃爆牆混入牆內收集情報潛伏等始巨現身都叫目標明確
再講真係要數 艾族人用巨人之力殺到全世界死剩幾%人口先
索非亞好正冰山美人
佢應該講緊戰槌比人打到收咗皮姐
係覺得你地洗wit gif好煩姐 完全唔係為左講mappa有咩做得唔好既地方

我諗呢到睇巨人既有邊個未睇過wit既巨人?洗你地班友po上黎洗版 笑我地講到mappa完美咁 你地就真係mappa po幫wit打飛機啦 仲要係咁打個隻講到上有地下冇提都唔提今集有咩好 少少實質意見都冇 雙重標準到肉酸唔屌你地屌邊個? 同埋你自己追翻po我係咪一開始就屌鳩你地啦
分po咪又係一樣會嘈
算啦,其實都係果幾個人姐,唔好再討論啦
牆外牆內根本一樣,都係你代入邊邊就撐邊邊但係冇所謂對錯因為2邊都啱同時2邊都錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞