【純動畫黨入】進擊的巨人Final session (1)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
23 Like 14 Dislike
其實巨人咁多海外fans
外國又唔會點買BD
用下其他收費模式賣應該賺好多
第一季同第二中間拖太耐 痴撚線差唔多好似成4年 on99 本身想俾錢你賺依家都攤到凍曬啦
一個for動畫黨同漫畫黨。
依個專for動畫黨,主要係唔想純動畫黨因為激進漫畫黨嘅留言而影響自己對作品嘅觀感同態度。
MIKASA走曬樣
啱嘅 不過佢整得差都一定屌嘅人多過讚
真係唔明 如果佢哋真係好似出面講咁有野心嘅 更加唔明點解攞咗返嚟唔全力以赴整好佢
做咩瞓咗一陣就搞到咁
Mappa做得好咪讚 做得唔好咪鬧囉 有咩問題
京阿尼嗰度 我追完兩邊價值觀都唔同 嘈黎有咩意思
其實係求尊重 本身一國巴都尊重人但係佢比人圍插啵 佢還擊唔係咩問題 不過老實一國巴你後面都有d over左
好可惜
如果唔係拖咁耐 季季動畫都賺到笑啦
洗咩好似而家咁折墮 無人肯做
我漫畫黨+動畫黨都唔想睇果個PO,太痴線
到真係發光發熱個陣又有fans會唔鍾意
記得播第一季個時仲係公園都見到d細路做獻出心臟個動作
已經有班fans屌鬼話巨人變左比mk,小學雞跟風睇
唉 我都唔知搞咩
唯一要彈既係 MIKASA男人樣左
屌你老母呢d po都推上熱門成班on9
咁又係 依家鬼滅
飛落天台嗰幾下CG,唔好以為遠啲就唔覺
但係三笠飛過去牆嗰度再跑,同埋兵長落地轉彎都幾好
日本仔係咪真係咁死蠢
s4 op 2000萬個人睇一人十蚊都2億夠佢整200集啦
攬枕一定成堆毒丁買咩亞妮 mikasa 女王嗰堆 我就買兵長嚟丁
人用立機做d高難度動作用cg我都仲接受到 但近鏡行下都用就明顯係偷懶
而家係屌mappa做巨人做得唔好
咒術做得好咪讚囉
明顯冇心搞巨人
屌有咩問題
要捨取

我情願佢呃到細佬錢
我可以睇好既作品
真係好矛盾 做得好又有跟風搞到名臭
做得唔好又賣唔變到依家咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞