【純動畫黨入】進擊的巨人Final session (1)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
23 Like 14 Dislike
創哥無咁易俾我地估到嘅In 創哥 we trust
我覺得佢嘅目標係殺晒個島以外所有人你睇返第三季最尾果句,再睇返第一季艾倫發果個誓,硬係覺得佢目標係要將所有敵人驅逐出去做返首尾呼應
我覺得係瑪雷內部
漫畫畫到烏德好似比無腦巨人踩死咁
艾倫未度咬落去
Don’t play with your FOOD!
咪話保住家族地位

不過兩面睇啦 最想光復艾人可能係佢
不過佢諗住捨棄島上既人姐
哇 依度好似對動畫黨有少少危險 見到有人好似想劇透攬炒
咁你會唔會覺得二戰美國核彈炸人口密集既首都同炸廣島長崎兩個工業重鎮意義係一樣(唔知呢個類比恰唔恰當)
佢而家可以咁堅決 想知4年內發生咗咩事
有邊個?
我記得有個YouTuber講得幾好
話說係咪全部巨人都識結晶能力架?
印象中好似進巨(一開始)、車巨同超大巨都冇用過?eren都係係地下室到索左罐野先識用,果罐野咩黎?有冇講過?
如果佢唔咁做,瑪雷仲快收皮
所以咁樣更加要穩固艾人既地位
你就算一日唔用巨人之力

我地呢d仲有得用巨人之力 都可以好可怕
你唔會收到巨人既皮

反而佢依家用英雄形式去死
羸輸 佢呢邊地位都係受害者
冇 只係一入黎就見到話邊個邊個死 之前個post又互屌 唔太敢睇落去
應該要食嗰樽藥水
暫時絕對安全
點合作,佢原本塑造到自己成個英雄咁。之後仲搞到其他國家嘅人都好憎島上面嘅人,一定冇得合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞