[恐懼撚收皮]病毒變種 只會增加傳播 降低致命或其他毒性 係常識黎

1001 回覆
137 Like 641 Dislike
熱狗精神病
熱狗精神病不願面對現實
點解反抗疫就要係熱狗
呢個post 無人講反抗疫
熱狗最勁係斷章取義 甚至乎唔講都有新解讀
連演化論都唔熟書就話人冇讀bio
佢仲係覺得突變次次都係好事
我冇讀bio都知佢係9up
其實真心要搵某為唔係姓鄭嘅博士嚟做主持人
否則咁樣各自說自己話並唔係有效溝通
你想表達咩
第一句講左
無醫德嘅學者吹 變種好勁
>實際上死亡率仲低

佢最後個句講點解死少左只係作者鳩吹
好多人都唔洗用藥
你喜歡恐懼 繼續恐懼啦 精神病人
完來一篇報導
你鍾意嘅部分就係真話
你唔啱聽嘅就係鳩吹
咁你講曬啦先生

不如你解釋一下點解佢係鳩吹
又係你自己引用呢個作者嘅文章先,唔啱你心水就話人鳩吹

你有冇再柒啲😹😹😹

精神病患者😺
樓主精神病人

新加坡
首先話人地啲科學家呃funding, 然後佢引用FT

咁我咪用番FT同一篇文章,點知佢就話人吹水

按此推論,佢自己都係引用一個吹水嘅作者,連文章第一句都係吹水

正宗石頭腳
不如睇下美國國家過敏症及傳染病研究所所長福奇講d咩?
熱狗精神病患者
不如你講佢講過啲咩
然後仲要屌番人轉頭
樓主除左生物知識係中一之外,連英文閱讀理解都係中一程度
我真係廢事再屌你個柒頭皮,但我會keep 住推,當呢度係動物園俾人睇下你個熱狗就算
原來科學家唔係正常人, 我提名會員別了夏天#270206 拎Nobel Prizes

https://www.ft.com/content/811dd66e-f045-4815-b717-3f1d076a0f35

The central estimate is that B.1.1.7 carries a 30 to 40 per cent higher chance of dying. The impact of this relative risk on an individual will depend critically on his or her absolute risk — determined above all by age and then by underlying health and other factors. The evidence considered by Nervtag suggests that the variant increases case fatality rates consistently across all age groups.

唔知直接話文獻係9吹,係辯論階級第幾多層呢?
我就唔識生物
不過有自修邏輯學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞