[恐懼撚收皮]病毒變種 只會增加傳播 降低致命或其他毒性 係常識黎

1001 回覆
137 Like 641 Dislike
常識黎講
精神壓力對身體傷害>武肺
一個人長期處於咁高壓既狀態 等同一日食幾支煙
你以前精神健康同生理無關? 上網Search一大堆資 經濟壓力 社交壓力 仲要自己再恐嚇自己
香港人唔痴線就奇
樓主令我深深感受到咩叫「束書不觀,游談無垠」
係騙局嚟, 用PCR test做診斷, 可以無限製造false positive
所以越驗得多, 就越多false positive case

誤用PCR test嚟製造casedemic, 導致全球lockdown, 經濟崩潰, 已經係德國告上法庭
Dr. Reiner Fuellmich Attorney International Investigation - COVID is a Crime Against Humanity
https://www.bitchute.com/video/u35NwwDrHLLU/
連登仔們think too much啦,隻病毒咁完美嘅話地球毁滅咗啦,佢自己唔洗生存落去咩
連登仔好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚好驚Kung flu
日日FF地球要毁滅啦隻病勁過伊波拉 😂😂
又驚驚驚驚驚驚跳唔過1cm
樓主快啲直播開covid party
確定要用一個偶例嚟代表整個整個病人母體
其他死咗嘅人你唔講
1. 病毒冇思想,唔會咁樣諗嘢。 人類炒股票都會炒燶啦

2. 而家未毀滅唔代表可預視將來唔會毀滅
病毒只求打個和,大家開開心心一齊共生
Cls.....恐懼撚比我想像中可怕 身為香港年輕一代見到peers咁好心痛

我又來學下樓主
雖然更大可能係你已經嫌唔啱聽block咗我
又一條on9扮專家
了解左佢點樣變種未?
恐懼撚幻想武肺係遊戲全球7成人感染之後就會點致命性毁滅文明笑撚到仆街

咁撚恐怖仲唔快d搵個山窿避世
Pfizer前vice president都認同樓主
唉 見你咁慘
你講嘅垃圾係無乜意思 好似完全無讀過生物嘅傻仔咁 一味恐懼
我睇過你嘅post 無乜論點能夠推翻百鳩幾年黎科學家講嘅病毒進化論
樓上講過
其實我講得好清楚亦有人補充過點解病毒點解進化
你想用我幅圖不如你提出下你點推翻進化論先啦好無
唔想都要講一句 返屋企吔屎啦精神病恐懼撚
恐懼撚: fake news! 廢炎好恐怖 所有非推廣恐懼post 一律係 fake!
恐懼撚精神病人 你有咩point 能夠推翻百鳩幾年黎嘅進化論?
睇你懶醒quote 句垃圾 明顯係文科人 中一讀過生物未 起你底全部都係無根據下散播恐懼
我開post 就有數據 有source 去消除人嘅恐懼 無乜人能夠反駁 精神病人只敢負評
精神病恐懼撚返屋企吔屎啦
我冇推翻進化論
只係唔係每一次突變都係進化變好

你唔俾人突變做冇手?次次都係加肌肉力量?
你唔俾佢係突變變壞?

如果佢真係突變變壞,最後數量係會減少,長期絕種。
但係單憑6個月嘅觀察就可以斷定佢唔會將來絕種?

同樣嘅說話已經係第二次講
但你都係冇任何表示

唔係每一次突變都係好事
之不過突變做壞嘅品種已經絕曬種
唉 唔好死雞撐飯蓋啦柒頭恐懼撚
你自己講左
如果突變無手 > 生存唔到 > 溝唔到女 > 無下一代
你如果講"好" "壞" 代表你係一個白痴
我好人先覆埋你
樓上都有d 恐懼撚識講 對病毒黎講 無好壞
病毒存在意義係複製replicate 自己 (留意 係複製 講繁殖=無讀過生物)
病毒唔係為左殺宿主存在
你明白呢點就唔會再死撐
如果你係病毒 進化向邊個方向對自己有利?
殺宿主嘅 會斷自己生路 複製唔到自己而絕後
唯一係增加傳播 降低殺傷力嘅突變能夠久落去
我唔係話佢地有得揀 而係生物/病毒學就係咁推論
你要反對百幾年來嘅科學基礎你可以考慮出份paper
嗰個方向有利 = 一定係突變去嗰個方向?(我冇講係進化,新聞係話病毒突變)
如果突變永遠都係好嘅,點解會有人天生冇手?

當佢突變變壞,傳染力強咗死亡都強咗
你唔俾而家係泡沫狀態,遲啲先至泡沫爆破,死亡率高過傳染率(太多人染疫 › 難搵新宿主 › 繁殖失敗)
而而家就係係度泡沫增長緊?
但係佢泡沫高峰係咪人類可以承受?西班牙流感都只係地球人口 -8%

你到而家都係冇講過
點解 某突變方向有利 就一定係向嗰個方向突變
人突變做冇手不利 = 冇人突變做冇手?
突變變壞 ≠ 即刻死
期間對人類嘅破壞已經夠玩死人類

而且 炭疽嘅死亡率 25-40%
但係咁多年都未絕跡喎

你唔容許肺炎兩年後先絕跡?
唉 on9仔死撐夠未
對病毒黎講 殺host 不利自身傳播
突變左去呢面嘅個群病毒咪絕後囉
你返去中一讀下生物先啦
解釋左好多次 你話恐懼撚唔係白痴係乜
covid lockdown係場騙局嚟
撐lockdown嘅人自己都唔跟restrictions

Here's a thread of hypocrites breaking their own COVID rules. Happy Monday.
https://twitter.com/MaryMargOlohan/status/1328774656732565511

Restaurant owner fights back against California dining bans
https://www.youtube.com/watch?v=62b9kmU3lm8
"支那人"呢隻病毒黎講
先係傳染力高 殺傷力低
然後傳開哂就變種 變殺傷力高
玩攬炒

只要佢最後一步係由低致命變高致命
咁就玩完
中間變弱傳得開反而個策略仲成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞