Running Man 討論區 (33)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
智孝還好 起碼叫多戲擔正 佢努力啲總有戲扑中既
反而昭旻演員條路冇架啦
樣唔top 同埋係rm既形象注定食綜藝飯
嬲得過你叫人罷睇?
呀重有叫人唔好咁黃

大神點會係節目屌人
叫你唔好鬥黃 就曲解唔好咁黃
(所以可以睇tiktok囉)
叫你唔好批鬥 就曲解成鍾意
(所以批完要罷睇囉)

你個連登仔最叻咪叫罷睇
昭旻簽左光洙間公司睇下有冇機有好劇本
佢間公司接d劇本唔差
仲要近年多咗女idol 分演藝呢個蛋糕
智孝要係演員路行得更長遠真係要諗諗計
昭旻後生啲機會應該多啲既
同埋昭旻真係可以考慮下一路跟在石搵食
佢個性格其實比智孝適合
依家偏向口才爆肚既rm

不過睇智孝點諗啦
人生都叫輝煌過
真係唔拍rm既
去享受生活拍拖搵返個仲好
眼見haha 都3個仔女
智孝就緋聞都冇多個
之前《侵入者》個陣,
佢都仲係話享受緊而家嘅狀態,媽媽幫佢煮解酒湯
算啦
佢開心就好
你都傻 改變我邏輯jm9?陪你做傻人?
陪你同人講叫人罷睇?叫人唔好咁黃?
講到比你改到邏輯好似係我榮幸咁 有冇諗過好不幸
被人Block 左
真係有啲心痛佢 但搞到就1001
收手算 等佢自己又周圍叫人罷睇rm
原來王鼻都55歲,仲有5年就60,如果佢之後因為年紀問題退出嘅話,我相信rm都會跟住一齊完,所以而家仲有得睇真喺要好好珍惜
昭旻又肯扮癲唔介意形象 口才又得
其實行綜藝仲好過女演員
始終女演員太大競爭 佢都以前又拍處景劇岀身

智孝唔知點解我覺得佢一直有拍拖但冇講
想問有冇非支那網睇到rm
我都覺
如果係最近開始睇rm又無追以前集數 應該會覺得智孝係存在感低既花瓶
昭旻演技唔差
其實有冇人睇昭旻既劇?好似佢產量好少咁 好少見佢拍劇

我自己就未睇過rm成員既劇,一諗到rm個形象就好出戲
智孝呢,我會推薦《這週老婆要出牆》(電影就…真係算啦);
全妹黎講,《1%的可能》、《頂級巨星柳白》都幾好睇,亦係算易追嘅劇。
另外要睇下光洙嘅《live》,光洙演技大爆發。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞