Running Man 討論區 (33)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
全妹每個人都蝦到佢
光洙每個人都撚到佢

有時諗八個人嘅食物鏈底層究竟係光洙定全妹
一定係全妹
光洙會反擊先
不過忙內三人組

光洙 > 昭旻 > 世贊 > 光洙

好似包剪揼咁
其實佢地當曬成身所有野推到自己個本最大
然後只要捱過兩round 就得
就算唔賭都可能贏到
咁就唔好睇啦
非引戰
我自己睇嘅時候 光洙玩背叛個反應效果好過全妹好多
all>>>王鼻
哈哈拎完最優秀賞好似投入咗 同大神嘅互動都多咗 同埋世贊自從19年開始真係進步咗好多 感覺融入咗rm
香港獨贏嗰次回味到宜家
大神真係算對智孝咁
當年係無挑哈哈醉酒狀態唔好
大神係鬧鳩哈哈
希望智孝珍惜下
鬧哈哈單野有無詳情
邊年 無曬印象
覺得智考好似有d攰咁,我指心態上,變左係rm好似提唔起勁咁。一樣野無左動力自然就做咩都辛苦,可能佢而家留係到都係因為班fans,始終rm無左邊個mbr都唔想
哈哈係周偶度爆出黎,話同鄭亨敦成日飲酒
大神唔鐘意咁,
有次拍攝前佢兩個又飲完酒黎,大神迫佢兩個拍攝個陣要有唔知幾個gag
咁樣又真係唔係幾專業既,大神真係後輩既學習對象。
直頭醉駕之後 唔比拍攝前一日飲酒
趙炳圭啲綜藝感幾好
之前睇認哥都覺得佢好好笑
之前講過
影視女一唔洗再諗架啦,基本上冇機會
唔計智孝本身存在問題,
首輪劇本唔到佢揀,二輪都未必到佢;
前人未退(全度妍、金惠秀)當代競爭太大(孫仙、全智賢、韓智敏…),後起之秀又一個接一個(4金、朴信惠、申惠善、沈恩敬);

本身問題
年紀漸長,戲路變窄;
唔係科班出身,演技真係停左係中/中下階段;
近年身形走樣都係問題黎(同年紀對比the penthouse3個女主,狀態真係差)
老江湖&免死金牌
而且光洙係暴走個下最正
其實個幾句說話真係要咁多分析咩?
好多時呢啲說話都係玩下梗調侃下智孝姐
智孝接到梗咪接囉接唔到咪算囉好過強行講
有時啲嘢講多錯多
昭旻咪試過講錯嘢俾網民話囉

而且哈哈同智孝定位根本唔一樣
一個綜藝人一個演員
在石對佢兩個肯定唔會用同一個標準去睇啦

更何況在石鬧哈哈係因為佢飲咗酒嚟錄節目
唔係因為哈哈唔夠搞笑而鬧
唔好玩啦
RM都做左10年啦,仲講用演員標準睇智孝

事實智孝係RM做得唔夠好,先會比人話姐
佢而家係韓國觀眾眼中,風評唔算好架。

真心提點下好過所謂嘅梗啦
唔明點解會變左負面嘢
又唔會冇機會既
女一佢實有但就係劇本問題
又唔洗下下同全度妍孫藝珍比
佢哋個堆係講緊出道拍電影做女主爆紅到依家
相反智孝20代個時係做緊唔討好既女二《宮》
之後就冇咩戲拍
去到霜花店後直情被封殺咁
係拍rm先重新打開知名度而個時已經三十歲
演員黃金年齡過咗一大半
後面隨之而來既就係綜藝形象太深入民心
佢同李棟旭套《天命》就係咁收視麻麻
以上既經歷基本上令佢同孫藝珍個班女一冇可比性

智孝演技唔差架
有幾套都演得唔錯
接唔到好劇本年齡先係最大問題

你睇下申世景就知演技好定壞
同做唔做到女一根本冇必然關係

最後智孝成個30代都日曬雨淋咁拍rm
Keep到依家仲咁靚女都算係咁啦
韓國風評真係差咩?
冇記錯智孝今年rm既幾個鏡頭都上過熱搜
係讚架喎

我只係覺得在石要真心提點既
通常都會私下講姐
節目中講既嘢真係唔洗咁認真
韓國睇演員好簡單架咋
實績:獎項/票房/收視
呢三方面造就左智孝唔會比到信心投資者、導演同編劇
要知道近幾年佢影視發展都幾唔得(even拍馬東錫呢個票房保證都唔ok/我們愛過嗎+lovely horribly收視又跌到底)
加上年紀越嚟越大,女演員可以接嘅角色又變少
呢個先係大問題所在

事實係RM拯救左智孝嘅演藝生涯
好似你咁講,霜花店+講錯野 搞到比人封殺,
係RM將智孝帶返出幕前,之後轉左去大公司CJ,拍到《新世界》

最後,智孝係靚架,我唔會否認呢點
但做得兩棲演員,就要接受到高強度行程(睇光洙,近乎冇休息咁制)
20年rm熱搜最多係劉在錫撚化光洙/昭旻世燦/鐘國大賞
唔係講笑,Hot clip 昭旻嘅片段近乎佔左一半

韓國普遍風評係唔太理想
有時mean啲見到會講直接叫智孝下車架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞