Running Man 討論區 (33)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
有冇人覺得每逢有擲柶就好似好少內容
明明都係80幾分鐘,但一有擲柶就會放好多時間落去
我覺得要睇架車同滑道有冇痴到好多粉
如果痴咗好多粉應該好難煞,相反少粉就一按煞車就會停
制作組試玩個陣唔落粉就緊係容易停啦
係呀,一直all in就會贏
今集真係一般,十週年嘅最後一集仲以為會冇嘉賓,一係就請啲熟人上嚟,點知又係宣傳電影 好彩光洙同一間公司嗰個嘉賓都幾投入幾好笑

game太少,次次睇佢哋玩韓國版飛行棋都冇心機睇,可能啱返韓國人睇
應該係速度問題,速度慢嘅時候好易停,速度快嘅時候煞車制唔夠力
然後d車玩幾次就爛晒

睇片佢地試個時速度唔快
今次佢地應該試得唔夠好 見世贊一早禁停都冇用
其實急停未必最好,因為當高速滑落個時如果急停既話個人好易反車,咁就好危險。可能製作組都帶諗過
不過世贊個次又真係幾離譜,點煞都唔停
我麻麻地呢類遊戲 之前飛行棋又係咁 佔好多時間但係冇咩笑點 成日唔知佢哋做緊咩咁
今集有一半都係擲柶
懷疑體重都好影響最後個game
今集D game真係麻麻地
希望最壞既野只留係2020啦
半粒鐘內完啦係咪冇睇過50分鐘擲柶
有親呢隻game個隻都麻麻
沇熹同以前唔同左咁既
個人靜左 冇以前咁活潑
同埋個樣好似唔同左 係咪化妝問題
又唔覺得有唔同,係化妝同年紀大左。
可能有d女仔年紀大左就沉穩d,智孝以為都活潑好多la。
但我覺得好好笑
綜藝本身就係睇你點跌落啲粉到
而唔係睇煞得好唔好
下集預告諗起以前有集在石又係咁樣賭到勁大
嗰集好好笑
今集麻麻 尤其最後嗰game好混亂咁
Btw 入得光洙公司嘅演員 點解個個嗰feel都好似
估唔到柳演錫黑洞成咁
好似最後輸淨600won
唔係賭石仔咩?
唔記得左
知可能疫情問題要玩呢啲室內game
但今集真心悶 擲柶玩咗半集有多
估歌仔又好多唔識 除咗最尾嗰part都投入唔到
鄭pd永遠都喺開場介紹近況 分組 搞幾個鐘
搭車玩無聊嘅小遊戲
食飯就一定有人紫菜送飯 跟住就周圍乞食
主遊戲就永遠都喺輪盤 問答 桶叔叔 旅行
懲罰就下下都水炮 叫成員玩機動遊戲同極限運動
下下拍十幾個鐘
個陣見到啲成員 都覺得佢地辛苦

仲要連Tom cruise 過黎玩都喺玩桶叔叔呢啲弱智game, Tom cruise 心裏面應該屌出聲

當然佢都有精彩集數 例如鬼電梯 聖誕鬼特輯 不過真喺好少囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞