Running Man 討論區 (33)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
Yes opening啲笑位/有趣位無停過
尷尬三行詩好耐無出現了
今集同預告 一見到輪盤就驚
我都係 變咗陰影咁
唔講都唔覺 不過係好事
最好笑係撚佢飲水果下其他一齊行大禮
超有默契,係由心笑出嚟

最後好彩講埋光洙揀1號房,雖然估到3條黑膠會揀埋一齊,但起碼唔駛吊成個禮拜癮
如果係我都會揀1號房
一上樓梯就背住個房門 應該會少人啲
點知個個都揀哂1號
最好笑係撚佢飲水果下其他一齊行大禮
超有默契,係由心笑出嚟

最後好彩講埋光洙揀1號房,雖然估到3條黑膠會揀埋一齊,但起碼唔駛吊成個禮拜癮

仲要pd話用咗全景影 笑撚到我
我睇嗰陣代入自己都係會揀1號
我都係 睇嚟1號真係有魔力
鳩估三號房到時無人揀
就係個個都咁諗
問鼻叔鳩賭糖又唔睇實個袋係咪因為唔想早返屋企
佢最想要鏡頭 遲啲收工又可以多兩個鏡頭喎
而且唔駛咁早返屋企對住追擊者
呢個喺咩節目?
Netflix Busted 1月22出第三季
推薦
Busted! Season 3

Season 1 3唔止大神 有埋光洙
之前睇第六感係咁出現
屌 6sense啲game全飛
都係睇jessi 昭旻開黃腔多
印象中係得最後一集車太鉉好笑,其他都好悶
如果搬黎rm玩,依到一定屌到佢飛起
無聊睇番之前9週年特輯 再一路追番連登rm討論區
真係好掛住gary 見到個陣有人講話佢只係當rm係一個節目咁做 啱啱心血來潮走去gary ig見到佢係member當中淨係有follow haha一個我搵埋kjk76同光洙都冇follow gary但有follow 其他人 唉 9012

另外想講雖然已經過咗年半但話國鐘咪咀既個條語癌末期attention seeker真係好撚on9 佢個言論去到今日已經有百幾個負皮
其實見到gary回歸返其他綜藝 個心真係好酸
感覺佢對rm真係太決斷一啲交流都冇
第六感d game真係好悶 一味靠guest
其實好無睇 見係netflix拍
有幾個以前RM嘅PD係到
一路玩game一路解謎
不過有人嫌劇本味重
以為李光洙唔再上綜藝

Bigpicture 鐘國同haha 鬧李光洙上綜藝咁大件事都唔同佢地講

鐘國仲要話:原來係誤會咗,其實同李光洙根本唔熟,根本光洙唔係唔上綜藝,係唔同劉在石以外嘅人上綜藝

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞