Running Man 討論區 (33)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
其實佢真係要爭氣 其他成員都好盡力幫佢 尤其係光洙大神
今集老千主題 Keep到之前水準
大神玩到要當埋眼鏡同褲好癲
最尾食糖撚石鎮好好笑
老千系列好笑到cls

個個上曬電最鍾意睇佢哋打架

頒完奬個氣氛好好好開心
發覺寶弼依家每集都貢獻到笑點出黎而又唔會突兀
成日撚光洙 之前就計錯數 今集就叫佢哋睇牌姿勢好啲
班友真係好癲,叫佢地打個介紹都嘈到拆天咁
kjk:點樣拎啲牌先望落善良啲?
大神會特登比鏡頭佢 赤兔馬都係大神叫佢去常識組先有
呢集講起ace真係好耐冇見過佢好投入咁玩 同埋勁有勝負慾個樣啦
仲有金手點解宜家啲運都冇埋
之前有集監獄火車玩桶叔叔差唔多插哂都冇彈真係好痴線
上次佢條白褲
唔知之後點撚返光洙呢
講講下,好想有一集係智孝做spy vs 成員,想睇智孝做主角
好似有提過大神做婚禮mc時講錯名,所以印象特別深刻?
因為次次都係偷佢果啲黎食
我都係
唔知點解特別鍾意翻睇智孝單獨獲勝嘅集數
ep334
智孝唔想拍不如下車啦屌
擺明俾說話佢聽
鍾意智孝
但佢真係太靜 好多時比佢既鏡頭都係笑 only 比位佢講野都唔講
同以前感覺差好遠

再係咁落去智孝會唔會冇乜job架..上排上既戲同劇又唔係咁收得
想睇多點佢
好老實講 佢d戲其實好屎
佢之前攞勁多金 好鐘意睇佢以前ace個陣
怡家見到佢多返d鏡頭 都開心啲
我覺得佢依家好似半退休狀態
有劇就拍冇劇就專注自己生活
然後就每兩星期去rm參加朋友聚會咁

其實我估佢唔怕冇job既
上年套我們相愛過嗎係Netflix 幾收得架
而且rm最紅既時候都賺埋唔少
最多就係話佢想唔想係演員方面有更高成就
攞多啲獎
但如果冇咁大諗頭既
享受下生活拍下拖仲好啦
佢演員嚟計年紀都大架啦
雖然仲好鬼靚女
智孝雖然演技未必上到最top, 但唔會係屎囉
客觀講佢套急診男女同老婆這周要出牆拍得幾好
之前睇running man好似有成員講過 其實智孝都唔係好出呢d gathering

佢一向拍劇既劇本都好麻麻,內容唔夠充實
角色性格又不太討好
要衝演員獎可能仲要一d機會先得

快d拍拖結婚就好啦
就算2019嗰陣佢都會出吓聲 唔似而家咁
幾年前喺露營車講心事嗰集
智孝同光洙講
佢成日都喺度諗
「宜家嘅我係咪喺應該嘅位置」
我諗到宜家依然係佢嘅煩惱

之前追翻佢上rm前嘅綜藝
喺《夜心萬萬》佢話
雖然媽媽反對
但係自己覺得霜花店劇本演員都好好
所以努力說服媽媽拍咗
我相信佢曾經都一定係個對演員事業有野心嘅人

但係霜花店之後有低潮(好似話封殺?not sure)
反而有running man呢個綜藝
所以佢都好努力做

20年《侵入者》訪問
佢話好擔心自己綜藝形象令觀眾投入唔到套恐怖片
《我們愛過嗎》訪問
佢話覺得自己嘅年紀以後無得拍愛情劇㗎喇

我相信佢都喺度諗緊自己條路要點行
覺得可能佢呢排無咩自信
畢竟侵入者擔正但係票房唔係幾好
綜藝同演員事業可能真係有衝突...

細個初初開始睇rm就係鍾意智孝
原諒我係外貌協會
希望佢之後搵到定位
有多啲自信啦
永遠的ACE fighting♥️♥️
其他人可能得,國鐘金大賞就點做都唔善良佢點拎都好似個黑社會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞