Running Man 討論區 (33)

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
在石搞吓gag姐做嘜尻要無限放大
咁又唔洗block

佢都係理性分析姐,又無盲反 (我仲覺得佢講得幾岩添)
你之前咪又係話人地明星玩抖音無問題
人比人比死人
係咩
知有人講過但唔知係佢

我一直都係講緊韓國影視綜藝地位+智孝唔活躍
有排開topic 講宋全fans互屌
有人問我咪答
你講到你唔係連登仔咁款
之前我好似講過
智孝拍劇要突破一定係要轉做女2
因為好既劇本女1 一定唔會分到比佢
佢公司都冇可能搶到
大製作又唔會搵佢 所以拍咁多套劇都仲係冇代表作
相反光洙其實好醒 揀劇本唔會介意依d
好嬲呀真係 你咁中point明明大家應該正評先岩
智孝都唔係你講到咁差姐
演員相關既獎項每年都有1-2個
但你如果覺得視后呢啲先叫獎既
咁我冇嘢好講

收視既攞我們相愛過嗎嚟講
韓國收視係差架
但個劇本到後面咁拖戲
收得差好難怪曬智孝
而且呢套係Netflix 好多個地區既排行都排上top 10
證明咗智孝好有外國市場
冇你諗到咁差架

我都否認過rm帶俾佢既名氣
更可況rm紅既時期佢好努力
ace智孝 懵智 金智孝
呢啲都係佢努力返嚟既形象
唔係佢冇努力過就得到既名氣

而rm對佢演員事業有限制都係事實嚟
韓國基本上冇女演員會長駐綜藝十年
因為會有形象定型
依家繼續做真係為fans多
智孝走埋既rm好有機會摺得
所以放輕鬆去睇rm啦
可能冇幾多年架啦

最後點會攞光洙同智孝比
男女體力咁唔同
智孝高強度行程好多架
以前咪試過通宵拍完急診男女去橫渡漢江囉
6月問緊你野 問到2021你都唔覆
最主要智孝當年係CJ E&M 呢間大公司都拎唔到好劇本
之後簽嘅公司又係比爛片佢拍(大陸戲)

佢成績最好嘅電視劇係急診男女,這週老婆要出牆其實劇本幾好,佢都演得唔錯,但奈何角色唔討好…

光洙其實好識揀劇本,佢揀親嘅角色都好大發揮空間
唔知覆啲咩=唔覆
咁你憑咩要我答你?
你咁講綜藝人既石鎮同哈哈更加要檢討啦
做綜藝但rm熱搜都冇個

你攞一個拍咗十年同一個拍咗四年既比
昭旻會多啲人睇唔出奇
新鮮感都唔同啦

最後韓國網民經常都叫人去死架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞