元朗上車盤8

1001 回覆
6 Like 22 Dislike
向北有噪音問題, 樓下商場食肆多 低層可能多小強
伏位YOHO Series真係冇乜 話晒新地招牌屋苑
由用料 規劃 到管理都一流 經得起時間考驗
咪呃鳩人啦 唔洗睇車等紅綠燈再跑差d
我住你條路線中間行去朗平都要15分鐘
定係你望到個站當到朗平 唔洗上月台?
溱柏行出大馬路已經係極限 至少15分鐘
因為等村巴等都成10分鍾,加埋車程又10分鐘,其實都20分鐘.....
師兄target邊到,唔係有事故發生過麻?
其實兩大一細 最少間屋要幾大先夠
差咁少唔洗怕啦
伏位就係太多供應, 果邊真係起極都仲有
做咩姐你條友話15分鐘行到 同你個5蚊村巴有咩關係
地鐵上蓋 旗艦一線商場 唔係度度有
香港十隻手指數得晒
發展帶動社區更新 配套都會越嚟越多同好
收到風Yoho東面政府用地就快有社區項目上馬

伏位就係人多 車自然多
越來越多人揸車 元朗塞車塞到2046
所以地鐵盤有絕對優勢
可以預期揸車嘅人喺香港越來越難生存
再唔改變吓養車心態 遲吓莫講話揸返工,揸車入元朗買外賣/AA揸車帶你睇樓都塞你半個鐘
Yoho東面即係邊個位 有咩起
要預早搭車架啦 入得去住就
起碼上到車10分鐘就到地鐵站 好過之前仲要驚塞車
映御對面個信和地盤幾時起好
唉 budget唔多無計
睇緊大西北d鐵路盤
有諗過瓏門 不過就再遠好多同off topic
雞地俾我住旺咗😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞