元朗上車盤8

1001 回覆
6 Like 22 Dislike
其實元朗舊樓黎講,元朗公園/朗境台果面都有你呢個價位, size都唔細 又係屋苑
感謝我留意下先 其實我係比較鐘意元朗公園個邊感覺幾清靜 靜得黎又可以過番去教育路搵野食
你問我,朗庭係近鐵小小 但格左個水邊圍村,咁不如去元朗公園,起碼一堆低密度私樓。朗境台/怡豐都幾好,熱鬧小小
元朗公園果邊其實幾好住,起碼空氣好,靜。樓下有k68 免費轉西鐵 或者答幾蚊shuttle 去元廣。
同埋果度都幾多屋苑下,唔怕無盤揀
樓下兩個巴士站同輕鐵
是但上一架小巴輕鬆出元朗,行出元朗都得
其實揀得住公園嗰邊都係想居住環境靜但又唔想太隔涉
講質素 朗庭園係SHK屋苑 Total 4幢 開則四正
講budget 2房42x尺成交價都係550-580左右
講配套 屋苑門口有好多主要巴士線出市區 附近有輕鐵
講地點 行去元廣都係8分鐘 唔使靠shuttle
講景觀 因為同區最高 景觀好開揚 自己睇圖
幾年前住過柏麗豪園,新地樓用料好同埋康業管理都好企理。10分鐘免費車k68 就去到朗展站。行十分鐘先有百佳食肆果d,係冇yoho 果d 一落樓有野食咁方面,但純住宅區唔使驚老鼠。隔離就係巿鎮公園空氣好對鼻敏感都有d 幫助,鐘意街跑既一流唔使食廢氣。最重要係樓價貼地唔使一萬一尺。
巴士依家有埋分段收費
真係是但上一部車都得
唔係aa 比唔到意見你我之前睇過幾個盤,不過名都唔記得 因為睇過太多,我印象中睇開果d都四四方方幾實用,係我嫌太靜
買樓最好親身去睇盤感受下,你問我 我寧願熱鬧小小去朗境台/怡豐果條街仲好過元朗公園 返正去巴士站/鐵個路程差唔多 ,都算靜,靜得黎又有食肆
我以為係我既留言, 哈哈
而家6M內采葉庭都少左好多選擇
各位巴打請問元朗650萬兩房要有露台有咩選擇?我睇過得尚悅、翹翠峰係新小小,yoho 1期就得啲低層嘅
有冇咁可怕呀
算吧啦
我樓上講依家啲市區巴士出元朗市可以分段收費都比人負皮
其實都幾難再討論

呢度改名叫yoho上車盤吧啦
哈哈 除左yoho 其他都係垃圾 俾唔起錢既窮撚
係咪話商場d油煙會攻上去?
d人一睇樓䱷卻步
個別幾條蛋散一味負皮啫
我喺度咁耐都見慣

利:yoho擁躉但都識欣賞元朗區其他屋苑
原築,溱柏
10分鐘急步/村巴行去大馬路
不過西鐵免問
兩間房的確係393賣點
既可放雙人床又靚景
但廳就窄使啲,廚房都細啲

422個曲呎落地玻璃連露台係賣點,好少私樓有呢種則
廳嘅家私擺位都易過393
但房細真係唔好用
各花入各眼
溱柏、原築?
Yoho啦 其他唔洗諗質素好差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞