元朗上車盤8

1001 回覆
6 Like 22 Dislike
我睇過好撚差呀裝到 d style 完全唔識欣賞
真係咁差咩
洪水橋未發展都算有基本生活配套

呢個價錢嚟講,唔算伏啦
隔音差通常係門隙傳出,日本城買條隔音條 幾十蚊
即刻隔好左好多
差唔多爭1倍
差係相對
啲人話佢差係對比相近樓齡啲樓,如Park Signature
冇比較冇傷害
但佢始終7年樓,又唔會差到漏晒水、爆喉呢樣嗰樣,呢啲問題誠哥樓仲多

洪水橋發展個位都唔近洪水橋輕鐵 過多20年都唔知成事未。反而元朗市個版圖不斷擴張,到周邊錦田、新田、洪水橋、元朗南大棠、錦上路發展好時,尚悅個位相對而言已經叫元朗市中心所以點揀都係揀可以10分鐘內步行入元朗核心地區嘅地段先
幾個,樓下兩個,後面兩個,遠多少少龍田村有一個
樓下二千內應該無問題
後面一千左右
新出入口隔離個露天 $1500/月
尚悅家下啲六百萬內嘅兩房盤係咪仲有大把貨
呢期問啲AA比啲盤成日都報六百一二萬
2期 3座12B 680萬 兇宅定咩
新成交
可能成日睇尚悅d負評
親身去睇過無想像咁差
要買真係要親身去望下好d
你同aa講budget 500頭 佢就會帶你睇6m內
我見mid town 業主網都有 d上網賣,唔比agent fee 就可以平dd 賣
我都想沖
都係fb
自己接受到就ok 此終個價低 budget唔夠都只有揀呢d

但呢個post連左咁耐 都算公認係10年樓內質素最差既樓。
雖然洪水橋唔算好好,但你堆錦田呀新田呀洪水橋呀做乜又入元朗發展數?尚悅行去真正元朗巿中心行死你呀揀朗屏都唔揀尚悅啦
係 即場叫aa拎盤比你最真
上網果d都係引你去問
見過有幾個盤真係好嚇人有d廁所核突到嘔仲要黑廁,d景樓望樓,400呎以下既盤d側差到仆街,兩房得一間房訓得人,另一間細到仆街

但有d盤的確唔錯
可能上手已經幫你搞掂哂執好哂d問題
冇黑廁,雙露台,望山景,5球尾有交易
尚悅兩房得440以上係比較正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞