lg g6 手機討論

1001 回覆
33 Like 25 Dislike
前排一野剷落地
機背碎哂
保養係咪唔包, 有冇巴打知拎上去整幾錢

我都係。。機背真係易碎。。
其實最驚係佢塊玻璃碎左會防唔到水。
未拎上lg問。。見街邊舖好似900幾

自己換lol too easy

jerryrigeverything

自己換唔驚無左行保

出事咪fallback 買多一套零件做clean display version 原裝keep住冇事

e家咩價位度
等佢跌多排 就入手

3千中

我買左太空黑 咁多隻色 最型係黑!

黑色太普通啦
我選左 銀藍色 !! 隻新色 堅型仔

e家咩價位度
等佢跌多排 就入手

3千中

黑色太普通啦

呢間野水貨ok?

e家咩價位度
等佢跌多排 就入手

3千中

黑色太普通啦

呢間野水貨ok?

見到有人屌了
今日啱啱入手
想問
部新機一開出嚟黐咗mon貼係咪正常
我是咪接咗貨
今日啱啱入手
想問
我是咪接咗貨

跟機本身係有張膠貼啦
今日啱啱入手
想問
我是咪接咗貨

跟機本身係有張膠貼啦

有個張面貼用住先 好過無啦
有冇人知幾時出v30
前排一野剷落地
機背碎哂
保養係咪唔包, 有冇巴打知拎上去整幾錢

我都係。。機背真係易碎。。
其實最驚係佢塊玻璃碎左會防唔到水。
未拎上lg問。。見街邊舖好似900幾

自己換lol too easy

jerryrigeverything

自己換唔驚無左行保

出事咪fallback 買多一套零件做clean display version 原裝keep住冇事

sorry。英文水平差。唔太明咩叫clean display version 原裝keep住冇事
有冇人知幾時出v30

有排 下月中

部v20唔知點解無啦啦插唔到叉電線,有無人有解決辦法
有冇g6 用家可以講下部機好唔好?
最近睇中u11 同 G6
好中意g6 既quad DAC ,18:9 Mon 同埋wide Angle 相機
但佢唔係835 同埋6gb RAM 會唔會差好遠
利申:HTC 10 用家
其實機背張貼紙係咪搣得?

g6 真係好少殼

v10m已出
諗諗下都無買到g6.
有update

oreo?

?

an 8.0?

唔係,仲係7.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞