lg g6 手機討論

1001 回覆
33 Like 25 Dislike
5398 賣比客自費張貼送埋機套
b&o 自己袋
有冇人係開賣前訂機?

登記兩年保果陣個購買日期點填?

填早過12號就冇g6簡,我記得訂機果陣係有兩年保
原來無咗通知燈?
暫時用左一星期
: 18:9 mon單手幾好J, 如果鐘意平面機身係幾正, 快差ok方便, DAC唔太識分, 好過G3咁
影相廣角好正, 特別前鏡自拍

: 前鏡食左屎, 油化好勁, 模過G3
電量普普通通, 唔打機1日1叉
音量掣生左邊, 用個原廠case唔方便
3.3生頭頂, 插耳機放褲袋鳩鳩地etc...
Spec黎講幾貴

送多左一年保, 夠quota瘋狂燒底板

燒你老母咩,得g4/v10燒咋嘛
之前班友開post話g5燒版既原來貪平買所謂台水
tobo lego咋

其實我主要想講有多年保 自膠
原來無咗通知燈?

冇左
聽講係因為個always-on

btw有冇巴打可以解下點解G6個IPS mon做到個always-on screen得幾粒字, 其他全黑係新科技? 係咪因為LCD mon唔可以局部著燈?
兩樣嘢想請教。第一,喺原生嘅媒體庫之中點樣按地點去將相片分類。 第二, 用親個藍牙連接 任何嘅裝置,螢幕頂部嗰個icon都冇 嗰個device嘅 電力顯示, iphone或者其他android機都有 ,有冇較番出嚟?thanks

呢度較
原來無咗通知燈?

冇左

btw有冇巴打可以解下點解G6個IPS mon做到個always-on screen得幾粒字, 其他全黑係新科技? 係咪因為LCD mon唔可以局部著燈?

官方發佈會好似都冇講
應該係新科技
原來無咗通知燈?

冇左

官方發佈會好似都冇講
應該係新科技

應該係後面有塊細d既back light panel
利伸 唔識
兩樣嘢想請教。第一,喺原生嘅媒體庫之中點樣按地點去將相片分類。 第二, 用親個藍牙連接 任何嘅裝置,螢幕頂部嗰個icon都冇 嗰個device嘅 電力顯示, iphone或者其他android機都有 ,有冇較番出嚟?thanks

呢度較

唔該曬師兄我係想問上面個status bar 連左藍牙之後,淨係得個藍牙icon,通常 啲手機入面 藍牙嗰個icon隔離都有支電池去顯示藍牙裝置仲有有幾多電, 而家好麻煩都唔知我個藍牙耳機仲有幾多電。ps 唔識刷rom改機
LG 燒底板!
LG 燒底板!
LG 燒底板!
LG 燒底板!
LG 燒底板!
LG 燒底板!

LG 燒底板!
LG 燒底板!
LG 燒底板!

LG 燒底板!
LG 燒底板!
LG 燒底板!

呢度較

唔該曬師兄我係想問上面個status bar 連左藍牙之後,淨係得個藍牙icon,通常 啲手機入面 藍牙嗰個icon隔離都有支電池去顯示藍牙裝置仲有有幾多電, 而家好麻煩都唔知我個藍牙耳機仲有幾多電。ps 唔識刷rom改機

其他an機有
仲夠膽買lg 寫個服字比你地
請接受小弟一拜
細舖係咪得一年保,冇cover/耳機送?

細舖睇清楚係咪特約經銷商

呢度較

點解Idle會食咁多電
有冇巴打可以分享下放電情況

呢度較

點解Idle會食咁多電

sot幾多
預訂完走去登記2年保養
點知依家仲未收到sms/email
又話等兩個星期就會收到

呢度較

點解Idle會食咁多電

sot幾多

小弟愚笨, 其實點先計到SOT

呢度較

點解Idle會食咁多電

sot幾多

呢度較

點解Idle會食咁多電

sot幾多

六個鐘sot咁撚多

呢度較

點解Idle會食咁多電

sot幾多

六個鐘sot咁撚多

今次lg啲電對比g5進步都唔少

粒電大左嘛都合理
加上可拆式電池係弱d 好似係

呢度較

點解Idle會食咁多電

sot幾多

六個鐘sot咁撚多

今次lg啲電對比g5進步都唔少

你有無開always on display?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞