lg g6 手機討論

1001 回覆
33 Like 25 Dislike
下面有少少黃mon係咪正常
同埋有冇人發理更新完部機容易熱

已經有殘影啦

做咩近幾部一用熱部機
個mon就有殘影
g5 v20 g6 都有呢個問題
下面有少少黃mon係咪正常
同埋有冇人發理更新完部機容易熱

已經有殘影啦

做咩近幾部一用熱部機
個mon就有殘影
g5 v20 g6 都有呢個問題

旗艦機都咁樣
想問下
e家邊度買g6 仲有b&o 送?
想問下

見sunmobile有送
想問下

見sunmobile有送

其實送都唔會用佢聽
v30 睇睇下似s8

如果v30有番youtube full screen既話可能會買 又有835
如果v30有番youtube full screen既話可能會買 又有835

等跌價到2千就入手

等跌價到2千就入手

等到停產都未入到

等跌價到2千就入手

等到停產都未入到

咁等水貨跌到3000得喇掛

等跌價到2千就入手

等到停產都未入到

買韓版 有ROOT

等跌價到2千就入手

等到停產都未入到

買韓版 有ROOT

唔明LG做乜唔開放比人unlock bl
其實G6同G6+有咩分別
係Sun mobile一野就買左G6+,但見個價都差成700-800
其實G6同G6+有咩分別
係Sun mobile一野就買左G6+,但見個價都差成700-800

rom 大d
點解充電成日都話usb有水充唔到電,一星期幾次

等跌價到2千就入手

等到停產都未入到

而家水貨唔知搞咩鬼咁,好似放棄狀態,唔休賣,不停升
最低報過2920黑色,而家要3450
痴線

等跌價到2千就入手

等到停產都未入到

痴線

因為口碑好,用後感正所以有價有市。其實佢改良左個散熱問題,粒3300電又襟用,相機又靚(update後)
我都睇左阿Ray評測3個月,不斷睇不斷做資料搜集先決定買lee部。
更新完 10f 部機就痴左線 擺底幾分鐘無左10%兼發熱 一睇 係死人Android system 食哂啲電 嬲得滯刷返落 10b 即刻變返正常機一部 什麼 face recognition 不了 (雖然 volume 同除雜訊好有用)
更新完 10f 部機就痴左線 擺底幾分鐘無左10%兼發熱 一睇 係死人Android system 食哂啲電 嬲得滯刷返落 10b 即刻變返正常機一部 什麼 face recognition 不了 (雖然 volume 同除雜訊好有用)

update完真係食左屎,有啲後悔買左呢部,而家trade返出去又唔值錢

的確好唔 stable 等第二次 update 穩定先再算 但宜家 downgrade 左穩定好多 暫時還滿意

等跌價到2千就入手

等到停產都未入到

痴線

因為口碑好,用後感正所以有價有市。其實佢改良左個散熱問題,粒3300電又襟用,相機又靚(update後)

差個幾舊水
買行貨 算九數

呢張圖home制上面果粒應用程式制 點樣整出黎?

update完真係食左屎,有啲後悔買左呢部,而家trade返出去又唔值錢

的確好唔 stable 等第二次 update 穩定先再算 但宜家 downgrade 左穩定好多 暫時還滿意

點downgrade?

how
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞