lg g6 手機討論

1001 回覆
33 Like 25 Dislike
我覺得g6個指紋係慢喎
我覺得g6個指紋係慢喎

睇你用咩比?用g5同v20比係快左
用左四日超好用
細機大mon
指紋快
送多一年保養
rom來講歷代最好
廣角影景靚,普通影人靚
自拍質素如果只up上飛卜已經足夠
3300電夠用一日
ip68完勝
QC快叉

由iphone 6splus 轉G6
太太出台水,我就出行機(3798)
基本上這部機既CP值係最強勁(影相,反應,手感,電量,速度,價錢)

心大心細
不過跌到個價已經好抵玩

我太太入台水3120,我入行3798補簽合約,我覺得短時間內無得再平所以入手

巴打台水邊間入?
用左四日超好用
細機大mon
指紋快
送多一年保養
rom來講歷代最好
廣角影景靚,普通影人靚
自拍質素如果只up上飛卜已經足夠
3300電夠用一日
ip68完勝
QC快叉

由iphone 6splus 轉G6
太太出台水,我就出行機(3798)
基本上這部機既CP值係最強勁(影相,反應,手感,電量,速度,價錢)

心大心細
不過跌到個價已經好抵玩

我太太入台水3120,我入行3798補簽合約,我覺得短時間內無得再平所以入手

巴打台水邊間入?

深水埗深之都樺X
我覺得g6個指紋係慢喎

睇你用咩比?用g5同v20比係快左

我用緊G5覺得好快喎
係咪得大舖先有兩年保,細舖行得一年?
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

諗多左喇
有冇人有用佢個原裝quick cover?
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

我太太朝早7點開始用到晚上7點,睇whatsapp同facebook,都仲有15%電。

正常係得一年,係sun mobile做推廣送多一年,但好似最後幾日就無

正常係得一年,係sun mobile做推廣送多一年,但好似最後幾日就無

http://www.lg.com/hk/lg-g6
應該唔止太陽台

http://www.lg.com/hk/lg-g6
應該唔止太陽台

長智識
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

我太太朝早7點開始用到晚上7點,睇whatsapp同facebook,都仲有15%電。

咁樣係計唔到
要計screen on time
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

今晚我cap我老婆部機比你睇
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

你可以上https://youtu.be/BuaUI5OneBc 睇睇個評測先
其實好中肯下
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

cap 左,唔知幫唔幫到你
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

g5已經變到一日要換四次電
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

早買早享受
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

早買早享受

其實我G5仲用到
不過因為支移動band問題
同埋G6幾吸引
個價又抵玩
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

早買早享受

其實我G5仲用到
不過因為支移動band問題
同埋G6幾吸引
個價又抵玩

我都研究左3個月,最後lee部無得輸
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

你明唔明咩叫screen on time
g6 其實唔打機

sot 有無7粒鐘?

咁樣係計唔到

多謝師兄

你明唔明咩叫screen on time

唔好意思,今晚再cap我老婆果部,我果部長期插住差電唔作準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞