有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
嗰陣時冇SNS姐。時代唔同咗,鹹濕仔又想睇吓分享,我咪私底下分享下,公開嗰個唔係我,係樓主。
雞蟲都走出黎囉光環 服左佢
你唔放出嚟樓主會公開到?
唔係話實有,不過真係好多人都有。可能你老竇都有。只不過大家唔想面對唔想講真說話。

日本有成86%男人都有叫過雞,亦都唔係乜嘢羞恥嘅事,睇開啲啦。
20幾人嘅群組,樓主要放出嚟我真係吹佢唔脹,所以我都好撚討厭。我知佢係邊個,但係我唔會做啲乜嘢,因為呢個係佢嘅自由。

大把人夠拍自己另一半或者性伴侶嘅影片放上網啦,你上網睇到嘅咸片只係冰山一角,晚晚大把人都玩到好撚瘋狂。你可能唔知,但係我想講嘅係,我只係冰山一角。
都有咁嘅可能㗎,邊個知啊。做人唔好否定所有假設
冰山一角代表冇錯黑警被公開嘅惡行都係冰山一角
所以咪要公開囉,真相嘅嘢講多啲俾人聽冇壞
痴線,你唔好又亂咁道德綁架。我不嬲都好撚憎死黑警。,
邊撚度有撐呀?
可能係雞蟲心目中 : 我可以用錢成日叫雞仲要唔同囡 ,你得唔得?
點解要妒忌我 .
幫唔落你條國際級雞蟲,只係關我撚事咁解
原來有佢真名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞