有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
呢個po之前我連邊位飛機陳都唔知
你話係咪係囉
就好似連登有班人鍾意屈人地係五毛
當實情咪就係你露曬底,一定係loser
企開少少啦...
無認同過你做法
但我更加唔認同樓主個諗法
樓主真係未見識過社會最高層果班人玩法
隻飛機陳就叫雞咋
知唔知班跑完馬班馬主屌咩人
大把artist model入馬場,跑完馬就上堂培訓
喂邊件馬主唔係有老婆,妻妾成群
係咁架啦,錢唔係咁洗應該點洗?
有錢洗係你本事
樓主
我係一個好克制嘅人
我明白,道不同不相為謀,只係覺得你心水比較清。
係咩 你話唔係咪唔係囉 你呢d人我最鐘意 飛機陳都上水 又可以熱鬧
笑到仆街
鳳樓召妓群組 確診前直擊旺角建興大廈 急色男逼爆冒死尋歡
https://lih.kg/2312892

樓主不如見識下香港有幾多雞蟲先
得啦得啦 知你叫雞呃西屌最撚叻啦 叻啦叻啦 睇你條撚樣都係叫雞佬 唔叫雞都成日呃西屌
結左婚一定要去叫雞,仲要周圍同人講啲女點點點,最緊要拍照留念

我要宣揚叫雞絕對係一種光彩既文化
拿,我從來唔反對人叫雞 亦唔屌人做雞
但有老婆叫雞+酒巴四圍食女,食完女下下開人全相(仲要當時人唔知)
同時係海外香港人,就有責任指正
佢連飛機陳比人屌乜都未知
想帶離個話題,有轉移視線之嫌
冇道德都要比較
仲有 對黑警都叫批鬥?
你對家架?
幾條垃圾咁pound of叫雞,咁既道德標準邊夠你地黎者,唔怪得而家咁多妹豬做雞
人地係知同你地再嗌落去先哂鳩氣懶理你,仲以為自己贏左場交先好笑,最撚叻係你啦叫雞佬
屌,唔通我有私生子又同你講咩。大撚把人都係咁啦。我分享吓我嘅風俗同埋食女心得,又唔影響到你。定係你你朋友之前比我小過所以咁激氣呀?成龍都周圍屌屄啦。唔通你就唔鍾意佢?
同連燈仔拗哂氣
人地係日本住大屋渣RJ車
係日本吸下新鮮空氣
真係唔知邊個笑緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞