有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
根本佢自己叫雞驚撚死有日有人狙擊到佢驚兔死狐悲 物傷其類,拿拿臨等狙擊雞蟲嘅人收皮,就可以放心叫雞第時又可以搵乖乖女埋單
仲撻周庭出黎大義凜然,點知自己係到打機PS4 好撚有意義啊有無玩埋抖陰?
你做咩執著叫雞呢樣嘢
好多人係屌緊佢唔尊重女人喎
你冇老母生架?
雞蟲點會有錯啫千錯萬錯都係女錯咋嘛
古今中外大撚把女人真係比人逼去做雞,從來未撚聽過有逼雞蟲去叫雞
咁撚樣都要拗,條臭鳩智商低過50
連登仔: 女人全部係雞
個group吹奏佢班人全部都咁同一個款
起你底係發現你又係ive train 出黎d logic fail 既智障
我見到係大班友互吊叫雞有問題,我唔係執著,只係覺得吊果個point九唔搭八,最主要係開post慣主題係眾多雞蟲入咪攞一個出黎講,係冇意義,而佢開post既目的係攻擊一個雞蟲而唔係想講叫雞哩樣野唔尊重女性。
叫雞應該話唔尊重另一半,女人叫鴨都係。
你有眼見最後咪又係9唔搭8吊我ive仔,咁又關叫雞哩個議題咩先?
兒登,勿認真
你要覺得咁既睇法就係代表認同叫雞冇問題,隨便
我駛撚你戥咩傻仔,你慳啲啦
我就從來無講過我係黎主持公道嘅,我淨係要飛機陳收皮啫,你條死雞蟲食花生喎,mon post mon咗幾粒鐘幫飛機陳講野
你條女個閪窿有無飛機陳碌鳩陣味呀?奶個陣係咪香啲?
飛機陳一到連登,所有連登仔便都看着他笑,有的叫道,「飛機陳,你菜花上額了」他不回答,對雞蟲朋友說,「日本妹真好砌」便派出一堆閃卡。
他們又故意的高聲嚷道,「你一定又叫雞偷食了!」飛機陳睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空汚人清白……」
「什麼清白?我親眼見你前日叫了ptgf,又食抗生素。」飛機陳便漲紅了臉,額上的菜花粒粒綻出,爭辯道,「應酬不能算偷……偷食!……陪老細應酬的事,能算偷麼?」接連便是難懂的話,什麼「係男人都叫雞」,什麼「咪執着過去」之類,引得衆人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
on9仔都廢撚事睬你,9唔搭8
你覺得logic fail就講邊到fail,睇下你有咩睇法,唔係笑鳩人學歷低,小朋友
笑死下個post要幫佢置頂
勿認真?你啱啱屌人關注周庭咪撚狙擊雞蟲個陣唔撚係咁講野㗎喎,好撚認真㗎喎人地狙擊雞蟲關你撚事?
你要關注周庭就關注周庭,比人發現一邊大義凜然一邊開PS4就縮撚到鵪鶉咁,咁周庭又關雞蟲呢個議題咩事先,入黎九唔搭八,死返出去打機啦
乜撚野ps4縮到鵪鶉咁,up乜9
我玩ps4又代表乜先,你吊9我唔緊要
比個point黎丫
邊夠你叫雞型啫
我唔駛吹得你漲㗎多撚謝你幫手推post添,唔係多得你幫口個post都唔會keep係頂
真係唔知班雞蟲要嬲定我要嬲
係日本一直出去叫雞,落酒吧食女 玩到唔知有無性病
再搵後生女援交
仲成日影晒人地全相+ 閃卡 大量放出公海

你睇#1
ive教出嚟閱讀理解咁差得唔得架
仲要轉口風賴人認同叫雞嚟令自己變得有說服力?
你冇料到就係冇料到
點解人哋會笑你ive仔 人哋講緊乜你都唔知
打咁撚多隻字扮清高扮自己道德高地講撚到自己好憤怒但係你掉咗奶共sony部機未 唔好話周庭比人拉咗好嬲好嬲啦 有人犧牲 去向不明不白 你咪又係買ps4 game 攞把尺度鳩人之前你都照鏡睇吓自己先
開火影post然後話人唔關注時事
你自己話關注雞蟲on99要關注周庭先有意義呀嘛出PS4 post對社會有咩意義講黎聽下啦傻鳩
香港大把人港豬 奶共 藍絲
我哋可以典牙
一個香港諗住反共改變世界 太天真?
咁係咪唔撚試呀?屌你老母!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞