有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
咁就得嘞!
有老婆就咪撚叫雞啦
自膠 開火影post原來係上面p牌
點會甘
用香港人個名出去食女?
香港人個名好好咩
你真係忽忽地
我點樣轉口風又點樣認同叫雞
你都on9我做乜要掉左部ps4,即係我玩ps4,唔夠黃,所以冇資格,我都係奶共。
係你自己將人地亂鳩咁定位,我係話相比關注一條雞蟲不如關注下其他野好過,你又要搵到哦哩條仆街買ps4 game得個講字,唔係我用把尺度你,係你唔同意我既睇法就搵位入姐。
仲有ive同表達能力冇乜關係架,大把大學生入職一樣弱智咁,希望你唔係其中一個
講咁多廢話,你地d撚樣叫雞,我地鬧你地傷風敗德。你根本唔洗反駁咩,你地係好撚乞人憎丫垃圾雞蟲,就係咁簡單,完。
條友成日話食花生但都咁撚多嗲

又係班雞子嚟
你鐘意出乜post係你自由,你開得我又入得黎鳩up兩句,定你開post淨係諗住所有人入黎只可以一樣一齊笑雞蟲?
我本來相問咩火影,冇睇過
算啦
咪幫佢老母調教個戇鳩仔
睇黎要送返去匡智會再教育先有用
一世英明連登喪
其實就係有錢二世祖日常,好似無咩特別...
又無犯法,最多話依條友太高調出黎曬命,但你又吹佢唔漲
道德問題就....其實咩影閃卡,屌女叫雞,都唔係一隻手掌拍得響啦...
屌港女都係咁話啦,香港拜金女係鍾意比cheap男屌
又點,都係吹佢唔漲
呢個世界係咁架啦
大把有錢人晚晚開PARTY屌女
大班中學女神晚晚join
晚晚比人屌到反白眼,腳到合唔埋,第2日照返學扮純情
大把上流人生活 誇張都你唔敢相信
飛機陳依D只係冰山一角
只可以話樓主見識少
叫雞係一買一賣
結果婚出去偷食,係兩個人問題,結婚前唔諗好?

利伸:無羨慕無妒忌
推爆佢
人渣垃圾
啱!!飛機哥實在令人好撚妒忌呀!!
我要即刻quit u日日去溝女叫雞!!
呢個先係豐盛嘅人生!!!
合理化
總之樓主將來就會明
其實唔係咩大件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞