有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
佢要玩我都阻止唔到佢㗎喎,佢愛我咪得囉。夫婦相處之道你結婚之後就會明白。
10年前18歲10年後28
碌鳩比老細控制,陰公
好偉大用叫雞食其他女 行動證明愛老婆
我想睇喎 唔關你事你咪死撚番出去囉弱智雞蟲
我應該屋企喊出嚟,不過命運嘅嘢,就算佢真係要咁做一定有原因,冇得逃避。
慘撚到 絕世好男人
最錯係老闆 唔知佢有無因為呢件事屌佢老細呢
其實日本妹好多結左婚都做ptgf 去soapland幫補家計 パパ活咩都有
大家結婚後都係各有各玩 打和啦
老公接受到老婆做part time 識返屋企就得架啦
認得佢架車
之前係fb開live係日本遊車河個個?
無呀,有老婆仲叫雞仲要咁理直氣壯真係唔話得但上頭你好似話自己無叫雞㗎喎
不過你老婆有時個閪都會痕痕地下次屌完閪返屋企記得聞下老婆個閪有無你老細碌鳩陣味

你想老婆出去做PT雞賺錢買手袋定索性有埋契家佬?梗係做下pt 雞好啲啦頂帽每日戴5分鐘好過24小時戴住呀嘛,一陣分分鐘個仔唔係自己嘅咪大鑊
點解樓主食到咁多女
又唔係特別靚仔
跪求開post教溝架妹
牛唔飲水點會咁得牛頭低
幾時有拉你落水,我有我生活你有你生活。
咁樣衰 睇頭型似大陸仔
放去日本啲網叫嘅女小心啦 不過日本啲女都係cheap㗎喇
入鄉隨俗,去到日本結左婚叫雞無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞