有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
你咪咁on9啦,你地成班毒撚先鍾意搵野崇拜,大家分享一下資訊根本無咩唔好
係咪咁撚蠢
有老婆啊
你老豆叫完雞d衫同你撈埋一齊洗搞到你生花柳你嬲唔嬲先
佢自己放出黎比人j用黎威
Send相俾佢老婆做多左la
講真 佢做d野冇傷天害理
到你到時個個年紀 你分分鐘仲叫雞叫得狼過佢tim la
唔好同我黎呢套啦,係得班地底泥會覺得佢係人生贏家同埋唔叫雞無女屌,我次次睇到呢d回覆就覺得大家生活既世界差好遠
講經咩
你同佢冇私怨都冇人信la
一個player都要俾你狙到仆街
身邊大把fd係咁la
私怨就係唔撚鐘意助長歪風 player都賤西唔同,有老婆玩成咁,用香港人既名,呢D叫下流賤格
Link?
條條女都話自己處架啦
叫雞度度都一樣
有咩討論價值?
自己偷食仲要po上網
條友係咪想上位
係樓豬如獲至寶咁姐,呢啲post睇完笑完屌下就算
係咁努力做嘢,唔休息,自己想要嘅嘢就一定要爭取得到,不斷搵方法。當頂唔順嘅時候就諗吓自己老母辛辛苦苦養大我。
你老婆知唔知你咁污糟
有乜嘢污糟?
出去玩最緊要帶安全套。

好過啲人思想污穢。
Ig貼晒香港旗,行事作風高調鐘意獲人認同拎滿足感
好似你蠢D
樓主同佢老婆既事關我撚事

我係針對樓主呢句
“最緊要唔係佢一個人既事
係用香港人個名係海外

樓主就係on9咁認為飛機陳一個人以香港人個名叫雞,可以影衰全香港人既國際形象

個所以我咪屌緊樓主,一個香港人出面叫雞生性病,話撚知佢點仆街都好,點撚樣single-handedly影衰香港人個名呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞