有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
洗唔洗咁痴線你又知我有家姐細妹
同埋有都係佢地自己負責啦成年人
老婆同女我就有啦 不過我都好放心我老婆唔會咁做
女呢就唔知啦 等多十幾年先再講
不過呢個年代我驚佢變性多過有閃卡

我反而想知你咁有道德做咩又睇人流出
應該一碌柒咁
咁光明磊落,整合完開個新既、或者幫佢上twitter就岩咁撚偉大為左養老婆四圍屌女叫雞 又要上連登宣傳
成個大阪都要歌頌佢
其實安心單野關外人咩事
真係無需要外人去judge
係香港人八掛姐
秒撚咗班雞蟲
P牌仔收收檔先
叫雞依個思維可放不可收
到時只會累左自己
公眾人物個啲我明
呢類普通人雞蟲我就唔明啦
你現實會唔會去深水埗屌鳩啲雞蟲? 除非你係街坊 影響到你出入

如果只係普通人 男/女 出軌有咩值得留意
最近果單係跳樓加tvb先上新聞姐
你做雞蟲都幾威
中國建新彊集中營
只有新彊人可以出聲
喂 屌你老母,人地咁自豪,幫條雞蟲宣傳吓唔係唔撚得咁撚自鳩私下話
幸福賓周
香港越來越多雞蟲, PTGF
道德界線每況越下
佢都有份造成
咁你咪尊稱佢做雞蟲教主?
雞蟲王飛機陳,個名型撚到,將叫雞文化帶向國際
如果收埋唔講, 其實唔關其他人事
但佢係宣揚叫雞風氣
遲D你條女受唔住金錢引誘比帽你冇得怨
雞蟲王下面班雞蟲臣子
入到嚟我剩係見到條女個樣同埋事主啲事蹟
一條閪毛都睇唔到 屈我睇人流出做乜鳩
就算係流出都係事主自己放出嚟嘅 唔係唔小心 唔係比人hack
我本人對呢啲流出就冇興趣了 亦唔係嗰啲乜柒都嗌more嘅人
純粹見到陳生咁撚賴皮 一時話世界係咁 一時就扮好老公 好奇吓啲女事主知唔知自己比人放 比人話死魚咋
忙住叫雞
以後有人屌女人係臭雞個陣希望會見到巴打你呢啲咁英勇嘅義士出聲
我就好撚公道嘅,無人屌雞我就唔會狙擊雞蟲
有人屌雞就要有人屌雞蟲
總之一致就得啦,個社會係要平衡下

仲有佢叫唔叫雞都好,偷拍兼未經許可流出啲片呢下我就點都屌嘅
拎支槍隊住你個死人頭迫你叫雞呀而家?用你個腦諗下啦不嬲有求先有供,冇你班雞蟲,會有班女自己租間房喺入面等運到?
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞