有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
多得你呢d自以為看透世事既撚樣助長歪風,香港又多仆街名又臭
我都唔明出去溝女又好去玩又好,去酒吧消遣又好。點解影衰香港人個名?

大家同樣都係日本生活嘅巴打,想追女仔識女仔我咪出啲方法幫下,想去叫雞嘅我就推薦地方俾佢。

樓主可以話我唔道德,我唔否認。但係用香港人個名去海外得罪樓主乜撚野?唔通我着住件光復香港T恤出去溝女你覺得失禮?

講得戇鳩啲,我行出黎推動下香港本土文化有乜嘢唔好?同人介紹吓多啲香港嘅嘢有乜嘢唔好?啲美國鬼佬夠成日走去溝女啦叫雞一夜情,啲日本妹咪又係濕撚晒。

起碼我行出嚟四四正正。好過匿埋喺個電腦度做鍵盤戰士。

靠樓主光復香港死得,孫中山都有幾個老婆啦,仲有日本妹啦,你又唔屌鳩佢?我覺得佢冇錯,佢就係有咁嘅魅力。
助長歪風 我有讚條撚屌咩? 條撚屌點垃圾關香港人個名撚事?每個地方都有垃圾架啦,下下都要全種族孭飛

你估好似大陸遊客咁,99%都咁撚無公德心咩。係得飛機陳自己咁咋
我好有公德心架,區役所仲頒個好市民獎俾我添㗎。

根本上我去溝女又好去玩都好,影響到香港人條毛咩,
反而更加多人認識香港。
識我嘅日本人初初覺得香港同中國都係一樣,
到而家佢哋都會自然咁樣同朋友講香港同中國係好唔同。
一點點影響可能可以改變好多。
盡量唔好俾佢食啲正經/斯文嘅乖乖囡

但係啲蒲雞/老泥妹閃卡有流出當然好啦
第一句就有啲唔啱,叫雞嘅人叫人啲遲早叫雞呢樣野係假設性,我哋唔可以判斷人哋將來係點。

但係好多人都係咁,分享資訊呢個又真係真㗎喎,大撚把人想睇呢啲野。就好似鬼滅の刃,有人鍾意有人唔鍾意,呢啲嘢都係個人觀點。
佢老婆係viutv節目出場嗰位日本人?
你啲邏輯咁撚搞笑嘅狙擊你同光復香港冇衝突架
我唔知樓主因咩理由屌你啦
但我見你咁撚cheap擺ex閃卡上網,趙完唱話人死魚,明明有肉體出軌仲扮愛妻號,好撚下賤,所以咪狙下囉
你都知唔道德啦,仲零悔意駁咁撚多嘴,講白啲你啲論點咪係「叫雞無罪,偷食有理」
點撚解狙你,你叫雞叫到咁出位,出軌出得咁光明正大咪狙下囉?
同埋陳生ig買fans係咪好想紅一萬follwers得幾十個like,唔記得買埋like呀雞蟲王
影響係正面嘅影響,冇負面影響。同埋幾時有講過照計先識到人,我做嘢出去做推廣,出去同人傾野嘅時候唔通下下同人講風俗店?

而家有個香港男仔溝到日本妹,幫你返香港仔真光,有乜撚嘢影衰?

我行出嚟就係想話俾人聽香港人同大陸人嘅分別,唔係話溝女或者叫雞嗰啲嘢。根本就係幫緊香港。真係靠你哋光復香港死撚得。喺鍵盤度繼續打字啦
算啦,一人少句啦
佢唔係食咗啲乖乖女就算
如果佢呃人隻豬之後拋棄人,就話捉住佢嚟屌啫

條友屌埋啲十手閪,count住數屌咗幾多個,依類鍾意草閃卡嘅人大有人在,屌得幾多啫?
臭味相投,依句說話驗證到好多嘢,俾得佢埋去 ,一定係隨便果咋人,佢老婆亦都可能唔例外

都係果句,佢冇遭撻到其他正常乖乖女就算,放過佢
依個世界總需要佢依啲濕鳩存在
我覺得冇問題。如果呢個世界一日同性戀多過異性戀嘅話其實異性戀先至係有問題,不嬲呢個世界都係咁㗎啦
孫中山係幾個老婆,你係叫雞
你冇撚嘢啊嘛?我黃就係人都知㗎啦。舉個例子你都可以話撐警我冇嘢講。
你又知佢冇?
下..你真係有問題㗎喎。返嚟睇吓黃子華棟篤笑先啦
陳生好想紅淘咗10000個ig follwers架
有都唔會好似你咁公開當食生菜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞