有無人識食日本妹無數既飛機陳

1001 回覆
776 Like 41 Dislike
原來下下食完開樣貼出公海tg group都唔算周圍周人講
連登不嬲都係咁 咪認真
不過廖小姐回覆死者個妹嗰句真係幫唔落喎
佢咁鐘意兜覺得自己咁威,要整合完幫佢繼續出名,或者貼去twitter
連登冇嘢多 最多膠post
幾撚天真先會信人哋下下真心
隔離台大撚把自稱小妹嘅死毒撚 佢會唔會又覺得連登真係咁多小妹
無視?發撚緊夢啦佢平時屌ptgf 個陣唔見有人話無視就算?
所以對住佢班死賤種就要有咁毒得咁毒等佢地平時屌得咁過癮,寬己嚴人呀嗱
呢個post 大部份都屌緊事主喎
好奇想知,如果佢老婆好似白石茉莉奈咁做女優佢接唔接受到??
我剩係知佢老婆含開嗰碌嘢有其他女人啲閪水呀陰蝨咁
上twitter提一提佢老婆好
算啦 槍口對外 有冇人識日文可以幫事主出吓名咁順便提提佢老婆驗吓有冇性病咁

有老婆叫雞,四圍食,食完開樣開片四圍貼咁無品,你話你無影衰香港人唔知當時人見到咁,會點睇香港人呢
佢係咪之前成日喺fb on9 group 開live?好似熟口熟面
佢地忙緊係tg捉鬼,笑撚死
講還講唔好講我老婆,你要話我點都好,你唔好搞其他人。你唔鍾意我都好我冇所謂,但係唔該你尊重下我老婆。
唔知佢有無問過個ex拍唔拍得片呢又唔知佢個ex有無授意佢將啲片外流呢
死賤種雞蟲一撚定生濕疣呀話定你知
三年前嘅嘢啦,同我而家嘅生活同埋婚姻有乜撚嘢關係?
咁你結咗婚叫雞有冇尊重你老婆
你搞人個女貼晒人地出去比人睇就得,你老婆就唔搞得好大既官威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞