紅薯夫婦已經十年啦 大家覺得佢哋仲有冇一齊

743 回覆
189 Like 38 Dislike
咁我又覺得哩對唔似喎, 上認哥睇徐玄啲眼神對高庚杓心如止水咁
係男既心心眼
不過佢地合照出現率好高 反而無咩野
係超級心心眼 遮都遮唔住
點解紅薯個後勁咁大
10年後仲係覺得好心動
想當年第一次去韓國旅行 都專登去左2個紅薯去過既餐廳朝勝
好好彩都坐到紅薯坐過既位
有無人有睇呢段 容和入伍前最後1個演唱會
佢喊到好委屈 我知大學事件佢一定係無辜的
每次睇我都喊出 佢當時咁多野煩緊,
仲好有心咁成段都係講中文
容和真係好好仔, 我不求大紅大紫, 但求佢地順順利利
因為值得所以等待

https://youtu.be/KpcwSPTVYSY
支持紅薯🍠
我細細睇個陣唔識野覺得小賢唔識做綜藝,容和carry得好辛苦
只係中意睇亞當同維利
大個左重睇先發現只有紅薯係黎認真拍拖勁真摯,後勁超大
希望武肺快啲過
好想去韓國睇con!
鄭容和以後都會走花路的!
如果我係小賢 我諗我呢世都唔會離得開呢個男人
一個釜山大男人為自己作曲 作詞 織頸巾 整手帳
仲要係初戀乜都唔識天真爛漫,容和一步一步帶領佢同時又守護住小賢又純真
個陣睇都勁surprise 容和竟然咁上心,以為小賢唔係佢個type
小賢純真
後尾睇啲分析文
原來小賢真係容和鐘意嗰type
佢啲前度都係啲有氣質 斯文 溫柔 有女人味嘅女仔
小賢exactly 就係啲咁嘅人
除左播shake it 嗰絲
時*
diu
所有野都好真好自然 唔做作
初戀已經難忘記 仲要一個咁好嘅初戀
真係?佢講過?
其實一個未拍過拖嘅女仔上呢啲節目都幾易沉船
對方仲要係鄭容和
亦都好彩係容和 好照顧小賢
出道早期容和有個節目係搵咗成班釜山親友團上嚟
有佢嫲嫲,釜山親古,仲有2個初戀女友
嗰兩個女仔外表個氣質都係徐賢type
太耐歷史 搵唔返個期節目
佢地一齊去釜山既時候 仲要講做練習生個時已經留意小賢 帶着紅色眼鏡睇書
淨係喺強國網搵到片source
所以我唔post出嚟啦
有興趣可以search 110506 甜蜜的故鄉
追星好成功嘅少時男飯
睇演唱會同保安熟咗 出道前又撞到少時仲見到小賢帶眼鏡 出道後做埋假想妻子 唔知會唔會做真妻子呢
一直都唔係好敢禁入去睇心痛死
而家佢過得開開心心就好
cn snsd直頭好似住樓上樓下 仲上錯對方保母車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞