紅薯夫婦已經十年啦 大家覺得佢哋仲有冇一齊

743 回覆
189 Like 38 Dislike
好似啲小學雞拍拖想俾人知 又要扮到唔覺意
洪宗玄退伍後ig post yura留言
睇到你依個cm 咁啱platlist播緊鄭容和翻唱小酒窩嗰句 「終於找到心有靈犀的美好」
https://www.instagram.com/p/CPHzH-HhCdP/?utm_source=ig_web_copy_link
唔係夾定既話 真係心有靈犀
睇到你依個cm 咁啱playlist播緊鄭容和翻唱小酒窩嗰句 「終於找到心有靈犀的美好」
希望有日睇到佢地結婚既消息
何出此言
點解突然咁講
More
咩事
聽人講CNBLUE出首Love Cut係咪表示玩完
同埋呢排佢哋冇乜相似嘅ig post掛
最多都係J佢哋同一日或者隔一日一齊po

有一排好迷八下我結couple嘅後續
但今年有一對玩完就唔敢再相信
唔會掛
jyh 冇del ig 今年1月10號嘅紅薯相同埋caption
唯有咁樣安慰自己
雖然我都會繼續等
但經過今年嗰對bad end咗就覺得唔好咁上心
如果開估嘅同自己諗嘅有出入真係會sad一排...
邊對bad end左?
星宿
我結後續討論最多應該都係呢兩pair
佢哋兩個十年內應該本身都分分合合過
如果真係退伍後一齊返,應該唔會再咁易分開掛
其實都係兩種可能
一係完全放低咗,一係感情已經好穩定
我希望同偏向後者
就嚟1月1號 我想聽好消息

見冇人講,21年11月佢哋同一日出咗個比yeah嘅ig po

果日徐賢出post先,著住Prada比yeah
之後容和就出左個ig story,係佢細個嘅比yeah相,story caption仲要打V sign everyday

果時聽到love cut都好似你咁諗
但係果日睇到佢地咁放閃
同一日po不特止 仲要一齊比yeah
擺明特登 yongseo is real
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞