紅薯夫婦已經十年啦 大家覺得佢哋仲有冇一齊

743 回覆
189 Like 38 Dislike
咁樣問得應該係劇本嚟

好中意最尾個張圖容和陰陰嘴笑
個個時期就預左 不過都好好笑
今日睇容和同李准上認哥
挽遊戲播左少時首kissing you佢狂偷笑
認哥仲有虎東講容和比D社影到相
記得2017年徐玄同李准上認識的哥哥(弟媳組合)
徐玄話拍過拖仲話個人演藝活動引退咗
虎東問咗句係完全定係暫時

呢集係20170218上 而容和係2016年年中被屈股票事件
唔記得嗰陣有冇暫停活動

17年應該得the package 岩岩都睇完 (kiss戲拍得住私生活cp)
股票事件後學位事件 跟住容和都入伍
時間可能對得上
the package 好唔好睇?
單元故事咁 唔同家庭問題 不過收視麻麻 唔知係咪有醜聞抵制
不過同我為你著迷個種王道男主 係好容初丁男主
封信有公開到 係講咩嫁?
打錯字 無公開到
入宿舍前好塞左第2封比hyoon
唔知賢會唔會都keep住釜山親故比嗰啲容嘅童年照呢
hyoon就唔知
d fans係影佢地屋企片 見到hyoon校服dating送既香水同last day隻狗公仔(2013年)
係隻舊usb搵返d相 原來細個都追過星

初見面 新堂洞年糕

突然mission 見cnblue mb 深夜汗蒸幕

仁寺洞 星星茶房 去新居前間餐廳

佢係第一個認得出kissing you!
https://www.instagram.com/p/CIo-pfCBiSj/?igshid=ghwoeayfg2k7

D fans好癲 咁都記住容和6年前既衣著 知係舊圖
私底下聽過好多次
差唔多六年前
江華島拖手嗰到小賢就係一路拖一路唱kissing you
Kbs綵排名場面
https://ab90551.pixnet.net/blog/post/183931014?utm_source=PIXNET&utm_medium=Hashtag_article
見到台灣blog有個巧合事件 香檳個個都幾巧合下
太多巧合就唔係巧合啦
係咪有仁川看海圖聽咗好耐但上網搵唔到
一路睇一路個顴骨冇落過嚟 又回味多次
其實都係得兩個人影, 你話係邊個都得
紅薯粉都好有心機 有d到宜家都仲mon住佢地
ig個d tag #yongseo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞