紅薯夫婦已經十年啦 大家覺得佢哋仲有冇一齊

743 回覆
189 Like 38 Dislike
#韓綜回憶殺❤️
還記得《#我們結婚了》嗎?當時簡稱『我結』,觀眾看藝人談戀愛、假結婚,感受假想生活中會發生的一切!在『我結』的「紅薯夫婦」鄭容和+徐玄也是備受關注的一對。🍠

最近,徐玄有新作品,鄭容和也上節目談到以前拍攝我結的橋段,他說,當時節目中的的婚戒是他在文具行買的,品質不好還會生鏽,有次他演唱時還脫落,讓他一結束演出就急忙找,可惜後來在CNBLUE復出直播時已經不見了。💍

鄭容和說,拍『我結』其實有劇本,但藝人都不知道劇本是什麼,只有工作人員知道要怎麼進行,看他們實際上發生的情況;拍攝期間是他最忙的時候,那時候一天只能睡二小時。這麼多年很想連絡徐玄,但也沒聯絡方式,看到她有新作品,只能隔空對她喊『加油』!💪
新聞來源|reurl.cc/Ryjo9Z

無聯繫方法……佢要拎有幾難呀 我就唔信啦
[
年頭先有講有笑 仲話無聯絡
鄭生好似無咁講 淨係話無聯絡但爲佢打氣
冇聯絡實在太假
不過明嘅鄭生好似講過拍拖都會隱瞞唔會公開
男女方都有講
釜山親故結婚了!yoong 唱了<愛情光>

https://www.instagram.com/reel/CxnTByDBRav/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
痴線
又要重溫番釜山個集
今個月啲糖好密集搞到有啲驚
期待下sjh上前輩電台個陣會唔會俾人問

SH 算唔算派糖

快d結婚啦
好想佢地一齊
近排男方會提起我結
即刻又想翻睇

哇 冇follow 幾年
原來依家仲有咁多"接觸"

應該唔會係撚狗掛
返黎回味
又開始返煲 仲期待緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞