紅薯夫婦已經十年啦 大家覺得佢哋仲有冇一齊

743 回覆
189 Like 38 Dislike
鄭俊英本身覺得佢好似成日吸完毒咁
李宗泫真係估唔到...
徐玄唱love light 嗰集之後 容和應該開始沉船
容和作啲歌好聽
真係人不可以貌相
佢都幾勁 第一次賴嘢(勝利個group)都俾fnc 保到
佢而家都只係退出cnblue 都唔係俾fnc 解約(雖然冇分別)
第廿七集 慶祝生日個集 容和知道徐玄都上心 所以放心沉船 之後玩推拉 進一步確定心意
成team都係咁
一個衰淫group 一個衰R fans送貴野 一個容和割席
希望當完兵做返個真男人啦

傳李宗泫fnc女高層保 唔知可唔可信 反正我信了....
容和過左咁耐成日都節目唱love light
但在於參加者立場尤其idol嚟講哩個節目係幾好
百忙中可以同囡囡周圍吃喝玩樂, 又唔一定要喺節目外培養感情, 節目完左就算唔洗煩
唉 希望佢地作為同事可以繼續落去啦

我都信有人保 成個淫group死淨佢一個
仲有退伍後平語頌
初期容和搵錢都係照平均分 佢當佢幾個係細路咁
佢續fnc我覺得部分理由想照顧埋敏赫正信親故
都有可能容和有fnc股份走左對大家無利

李宗泫衰成3單野先退團
應該fnc 做樂隊係比較好 自己又可以大啲話事權唔洗重新適應

既然容和都揀咗繼續 g持佢就得
點睇容和都係重情重義 唯有支持回歸既cnblue
youtube有時有啲suggestions 彈出嚟睇返
真係不能直視
李宗泫勁多skinship 硬係覺得係咁抽水
團綜真係睇得出容和好照顧正信敏赫
兩個弟弟都話好多謝容和
退伍之後容和仲煮嘢比佢哋食
我信佢哋係真感情好嘅
啲支那毒唯洗人腦洗到佢哋老死不相往來咁
3個都當完兵 可以安心cnblue+拍劇/電影了
其實冇諗過平語頌會再有live ge一日

仲要個樣勁sweet 笑到顴骨突起哂咁唱
唱完平語頌之後你為我著迷即刻進入營業mood
容和唔知會唔會confirm同張娜拉拍嘅新戲
但而家韓國又爆多轉都唔知開唔開到工
仲要解釋一大輪先敢唱,又叫大家一定要鐘意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞